Ingen flopp likevel? Amerikanske SKAM er fornyet

Annonse

Facebook er så fornøyd med den amerikanske utgaven av SKAM at de har valgt å fornye serien.

Nyinnspillingen av den norske suksess-serien, som heter SKAM Austin, har videreutviklet formelen til originalserien og anvender sitt sosiale nettverk for å gi en unik seer-opplevelse.

På Facebook Watch, hvor Facebook legger ut egenprodusert innhold, så ifølge Facebook 14 millioner første episode og tjenesten hevder den globale oppslutningen rundt serien øker og har skapt engasjement. Videre hevder Facebook at titusener diskuterer episodene i Facebook-gruppene for serien.

Dette står i kontrast til TV 2-nyheten om at SKAM Austin «floppet». Det er isåfall en flopp som får fortsatt tillit hos Facebook.

Roser nordmenn

– Tanken om en manusbasert serie som utspiller seg i sanntid er vanskelig og kompleks å produsere så vi er heldige som har originalteamet fra Norge med på laget for å forme serien med slik aktsomhet og oppmerksomhet, sier produsent Simon Fuller i en uttalelse. 

SKAM-skaper Julie Andem har også ansvaret for den amerikanske utgaven. Serien er utviklet sammen med Sarah Heyward. Andem har regissert samtlige episoder.

14. april hadde serien premiere i USA. For første gang deltok Facebook i sommer på TCA (Television Critics Association) sitt pressetreff. Det var her selskapet valgte å kunngjøre fornyelsen.

Facebook Watch har flere serier på vei, hvilke serier kan du lese mer om i Serienytts oversikt. Selskapet satser på å bli en konkurrent til blant annet Netflix og Amazon Prime Video.

I Norge er det NRK som har vist serien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X