Castle Rock sesong 1. Foto: HBO Nordic

En av sommerens store høydepunkt er klar for HBO Nordic. Castle Rock kombinerer det beste fra Stephen King-historiene til et og samme univers. 

Castle Rock kan skilte med skuespillere som Scott Glenn, Terry O’Quinn og André Holland. Serien kommer fra Hulu, strømmetjenesten bak The Handmaid’s Tale. Den er en av seriene vi her i Serienytt har størst forhåpninger til i sommer.

Sesong 1 har premiere 26. juli på HBO Nordic, under et døgn etter amerikansk førstegangsvisning. De tre første episodene blir tilgjengelig denne dagen, etter det kommer en episode ukentlig.

Totalt 10 episoder er produsert.

LES OGSÅ

De nye seriene vi ser fram til sommeren 2018

Her er seriene vi gleder oss mest til Sommeren 2018 – med skuespillere som John Krasinski, Julianna Margulies og Kevin Costner i spissen.

 

HBO Nordics beskrivelse av serien:

«Castle Rock tar seere med inn i det fryktinngytende universet skapt av forfatter Stephen King. Horrorserien er produsert av J.J. Abrams Bad Robot Productions i samarbeid med Warner Bros. Television. André Holland (Moonlight, Selma), Melanie Lynskey (Togetherness, Up in the Air), og Bill Skarsgård (It, Atomic Blonde) spiller hovedrollene, med medvirkende Jane Levy (Suburgatory, Shameless), Sissy Spacek (Carrie, Coal Miner’s Daughter) og Scott Glenn (The Leftovers).

Castle Rock byr på et gjensyn med noen av de mest skremmende historiene og karakterene fra Stephen Kings forfatterskap, knyttet sammen i en mørk fortelling som finner sted i Maine, USA.»

Dett er den fjerde nye serien på HBO Nordic i juli. Sharp Objects, Heathers og Who is America? er tre andre serier som skal friste seerne.

Annonse

LES OGSÅ

Dette kommer på HBO Nordic i juli 2018

Hva kommer på strømmetjenesten i juli? Serienytt gir deg oversikten. Miniserien Sharp Objects og den etterlengtede fjerde sesongen av Power er blant månedens høydepunkt på HBO Nordic.

 

Fra premierekalender

2018tor26jul09:00PremiereCastle Rock sesong 1HBO Nordic09:00 Sjanger:Skrekk,Spenning,Thriller

 

SERIESIDE

Castle Rock

Grøsserthriller-serien er satt til den amerikanske småbyen Castle Rock i Maine. Den kombinerer mytologien og karakterhistoriene til Stephen King.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer