Castle Rock er klar for HBO Nordic

Annonse

En av sommerens store høydepunkt er klar for HBO Nordic. Castle Rock kombinerer det beste fra Stephen King-historiene til et og samme univers. 

Castle Rock kan skilte med skuespillere som Scott Glenn, Terry O’Quinn og André Holland. Serien kommer fra Hulu, strømmetjenesten bak The Handmaid’s Tale. Den er en av seriene vi her i Serienytt har størst forhåpninger til i sommer.

Sesong 1 har premiere 26. juli på HBO Nordic, under et døgn etter amerikansk førstegangsvisning. De tre første episodene blir tilgjengelig denne dagen, etter det kommer en episode ukentlig.

Totalt 10 episoder er produsert.

[td_block_11 custom_title=»LES OGSÅ» color_preset=»td-block-color-style-1″ post_ids=»88868″ limit=»1″ tdc_css=»»]

 

HBO Nordics beskrivelse av serien:

«Castle Rock tar seere med inn i det fryktinngytende universet skapt av forfatter Stephen King. Horrorserien er produsert av J.J. Abrams Bad Robot Productions i samarbeid med Warner Bros. Television. André Holland (Moonlight, Selma), Melanie Lynskey (Togetherness, Up in the Air), og Bill Skarsgård (It, Atomic Blonde) spiller hovedrollene, med medvirkende Jane Levy (Suburgatory, Shameless), Sissy Spacek (Carrie, Coal Miner’s Daughter) og Scott Glenn (The Leftovers).

Castle Rock byr på et gjensyn med noen av de mest skremmende historiene og karakterene fra Stephen Kings forfatterskap, knyttet sammen i en mørk fortelling som finner sted i Maine, USA.»

Dett er den fjerde nye serien på HBO Nordic i juli. Sharp Objects, Heathers og Who is America? er tre andre serier som skal friste seerne.

[td_block_11 custom_title=»LES OGSÅ» color_preset=»td-block-color-style-7″ post_ids=»88510″ limit=»1″ tdc_css=»»]

 

Fra premierekalender

2018tor26jul09:00PremiereCastle Rock sesong 1HBO Nordic09:00 Sjanger:Skrekk,Spenning,Thriller

 

[td_block_13 custom_title=»SERIESIDE» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»89016″ installed_post_types=»tv-serie» limit=»1″ tdc_css=»»]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X