Younger er fornyet for sesong 6

Annonse

TV 2 Sumo-aktuelle Younger er blitt fornyet for en sjette sesong. Kunngjøringen kom rett før premieren av sesong 5.

Younger handler om Liza (Sutton Foster), en nyskilt kvinne som forsøker seg på en ny karrièrevei i håp om å kunne forsørge seg selv og sin datter (Tessa Albertson), som studerer utenlands. Hun må starte på bar bakke etter at eks-mannen gamblet vekk hus og formue. Løsningen blir å fremstille seg selv som langt yngre enn hun er.

Serien er skapt av Darren Star, basert på en 2005-bok skrevet av Pamerla Redmond Satran. I USA er det TV Land som viser serien, som fikk god mottagelse fra kritikere. Hver sesong har bestått av 12 episoder, som er blitt sendt ukentlig. Seertallene har økt fra en halv million i sesong 1 til 600 000 – 800 000 seere i fjerde sesong.

I Norge har serien blitt vist på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo. Femte sesong hadde premiere 6. juni på strømmetjenesten, kun timer etter amerikansk førstegangsvisning.

Oversikt over amerikanske serier som kommer tilbake for 2018/2019-sesongen finner du her.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X