Josh Groban og Tony Danza har hovedrollen i den nye Netflix-serien The Good Cop. Dramedy-serien blir del av seriehøsten 2018. Serienytt gir deg teaser, bildegalleri og informasjon om den nye serien.

Hva handler The Good Cop om?

Serien er ment å være en familievennlig og lekende historie om far og sønn i New York. Den er ikke ment å være en mørk og provoserende i stil.

En vanæret tidligere New York-politimann bor sammen med sin sønn, en pliktoppfyllende politimann med mengder av integritet. Faren gir sønnen råd i alt fra å løse saker til hvordan kvinner skal behandles.

Sesong 1 består av totalt 10 episoder.

Hvem står bak?

Monk-skaper Andy Breckman har skapt serien. Han har tidligere skrevet manus til filmer som Sgt. Bilko og Rat Race. Det var for USA Network han skapte den Emmy-vinnende serien Monk, som ble sendt i USA mellom 2002 og 2009.

Hans karrière startet som forfatter for Late Night with David Letterman i 1982, han har også jobbet med Saturday Night Live.

Hvem er med?

Artisten Josh Groban har hovedrollen sammen med veteranskuespiller Tony Danza.

Josh Groban har utgitt en rekke plater siden debuten i 1998, som har blitt solgt i over 25 millioner eksemplarer. Opprinnelig var det skuespiller Groban ønsket å bli, og han hadde blant annet en gjesterolle i Ally McBeal i 2001. Han har også hatt roller i The Office, Crazy, Stupid, Love og The Crazy Ones.

I The Good Cop spiller han den skarpe etterforskeren Tony Jr., som elsker å følge regler.

Tony Danza ble kjent for hovedrollen i TV-serien Taxi (1979-1983). Han ble også Emmy-nominert for rollen i Who’s the Boss? (1984-1992).

Tony Danza i The Good Cop. Foto: Netflix

Den tidligere bokseren var sist å se i en birolle i There’s… Johnny!. De siste årene har han ikke vært like aktiv som på 70- og 80-tallet. Han vil her spille den tidligere politimannen Tony Sr., som var godt likt til tross for at han knapt nok noen gang fulgte reglene.

Monica Barbaro og Isiah Whitlock Jr. har også faste roller i serien, mens Frank Whaley har en birolle.

Monica Barbaro er et nytt og ganske ubeskrevet blad i Hollywood. Hun hadde en rolle i andre sesong av Unreal som Yael og en av hovedrollene i den kortlevde serien Chicago Justice.

Isiah Whitlock Jr. ble for alvor kjent for sin gjesterolle i The Wire, som den korrupte senatoren Clay Davis – berømt for sine «sheeeeeee-it»-reaksjoner.

Han har hatt gjesteroller i serier siden 1981, blant annet Law & Order, NYPD Blue, Rubicon, Veep og The Blacklist.

Frank Whaley har spilt i en rekke filmer og serier, blant annet som Brett i Pulp Fiction og Dr. Marston i Under The Dome.

 

Når har The Good Coop premiere på Netflix?

21. september slippes hele sesong 1 av The Good Cop på Netflix. Du finner flere premieredatoer i Serienytts premierekalender.

2018fre21sep09:00PremiereThe Good Cop sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Komedie

 

Bildegalleri

 

Teaser

Ønsker du enda mer informasjon?