Shadowhunters er kansellert

Del nyheten

Den Netflix-aktuelle serien Shadowhunters avsluttes etter tredje sesong. 

TV-kanalen Freeform har bestemt seg for at «sesong 3b», som etter planen sendes våren 2019, blir seriens siste. Til tross for global rekkevidde takket være distribusjonsavtale med Netflix har ikke serien sikret seg nok seere på moderkanalen til at den gis livets rett.

Seertallene har falt jevnlig siden sesong 2 og er Freeforms femte mest sette serie. Den har blitt sendt kort tid etter amerikansk førstegangsvisning på Netflix, strømmetjenesten sikret seg globale rettigheter til serien.

For å gi fans en skikkelig avslutning vil en avsluttende episoder på to timer bli spilt inn.

Shadowhunters er basert på bokserien Skyggejegerne av Cassandra Clare, som går på kanalen ABC Family i USA. Clary Fray (Katherine McNamara), som tror hun er en helt vanlig atten år gammel jente, men som får det motbevist når hun får vite at hun egentlig er en født skyggejeger (halvt engel med spesielle krefter).

Oversikt over amerikanske serier som kommer tilbake for 2018/2019-sesongen finner du her.

Annonse