Annonse

Den Netflix-aktuelle serien Shadowhunters avsluttes etter tredje sesong. 

TV-kanalen Freeform har bestemt seg for at «sesong 3b», som etter planen sendes våren 2019, blir seriens siste. Til tross for global rekkevidde takket være distribusjonsavtale med Netflix har ikke serien sikret seg nok seere på moderkanalen til at den gis livets rett.

Seertallene har falt jevnlig siden sesong 2 og er Freeforms femte mest sette serie. Den har blitt sendt kort tid etter amerikansk førstegangsvisning på Netflix, strømmetjenesten sikret seg globale rettigheter til serien.

For å gi fans en skikkelig avslutning vil en avsluttende episoder på to timer bli spilt inn.

Shadowhunters er basert på bokserien Skyggejegerne av Cassandra Clare, som går på kanalen ABC Family i USA. Clary Fray (Katherine McNamara), som tror hun er en helt vanlig atten år gammel jente, men som får det motbevist når hun får vite at hun egentlig er en født skyggejeger (halvt engel med spesielle krefter).

Annonse

Oversikt over amerikanske serier som kommer tilbake for 2018/2019-sesongen finner du her.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
3 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Emilie
1 år siden

Serien Shadowhunters er populært og di som ser på den trenger å vite om det er flere sesonger . Jeg ELSKER det unaturlige ,så jeg og veldig mange jeg kjenner har veldig lyst til og se hva som kjede med Clery og når hun mistet alle miner av vennene sine i shadowhunters og når hun så jece med han var usynelig og viste navne hans . Jeg vil vite hva som Skjer eter det jeg MÅ vite det !!!plissssss

As
As
9 måneder siden
Svar  Emilie

Tips: les bøkene – så får du en god og bedre historie

Michelle
1 år siden

Serien shadowhunter er min favoritt og jeg ble litt irritert når det sluttet etter at Clary begynt og huske jace da ble jeg ganske lei meg og irritert. HÅPER DERE LESER DENNE KOMMENTAREN