Det blir ingenting av den planlagte L.A. Confidential-serien med blant annet Walton Goggins (Justified, Vice Principal, SIX) og Brian J. Smith (Sense8, Stargate Universe) i fremtredende roller. 

Serien, basert på den populære boken av James Ellroy (som også ble filmatisert i 1997), var ansett som et av de sikreste prosjektene som ble vurdert av kanaler i vår. En pilotepisode ble spilt inn for CBS. Men noe overraskende valgte kanalen i mai å satse på fem andre nykommere.

Alt håp var likevel ikke ute, produksjonsselskapet Lionsgate TV gikk i samtaler med CBS sin ferske strømmetjeneste CBS All Access om en mulig avtale. Men ifølge Hollywood Reporter har samtalene havarert, dermed blir det ingenting av serien.

CBS satser i høst på nykommerne FBI, Magnum P.I., God Friended Me, The Code og The Red Line.

CBS All Access har en krimserie på vei satt til 30-tallet (Strange Angel), som kan ha gjort det mindre aktuelt å satse på L.A. Confidential som også er en krimserie satt til et annet tiår (50-tallet).

| Oversikt: Kommende serier

Flere titalls serier har, tradisjon tro, blitt kansellert i vår og enda flere potensielle prosjekt har blitt veid og funnet for lett. Dette betyr at de to ettertraktede skuespillerne Goggins og Smith nok snart finner seg noen nye serier.