L.A. Confidential-serie har havarert

Del nyheten

Det blir ingenting av den planlagte L.A. Confidential-serien med blant annet Walton Goggins (Justified, Vice Principal, SIX) og Brian J. Smith (Sense8, Stargate Universe) i fremtredende roller. 

Serien, basert på den populære boken av James Ellroy (som også ble filmatisert i 1997), var ansett som et av de sikreste prosjektene som ble vurdert av kanaler i vår. En pilotepisode ble spilt inn for CBS. Men noe overraskende valgte kanalen i mai å satse på fem andre nykommere.

Alt håp var likevel ikke ute, produksjonsselskapet Lionsgate TV gikk i samtaler med CBS sin ferske strømmetjeneste CBS All Access om en mulig avtale. Men ifølge Hollywood Reporter har samtalene havarert, dermed blir det ingenting av serien.

CBS satser i høst på nykommerne FBI, Magnum P.I., God Friended Me, The Code og The Red Line.

CBS All Access har en krimserie på vei satt til 30-tallet (Strange Angel), som kan ha gjort det mindre aktuelt å satse på L.A. Confidential som også er en krimserie satt til et annet tiår (50-tallet).

| Oversikt: Kommende serier

Flere titalls serier har, tradisjon tro, blitt kansellert i vår og enda flere potensielle prosjekt har blitt veid og funnet for lett. Dette betyr at de to ettertraktede skuespillerne Goggins og Smith nok snart finner seg noen nye serier.

Annonse