Det kunne vært verre. Foto: Håvard Byrkjeland/TVNorge

Komiker og skuespiller Espen Eckbo er tilbake på TVNorge-skjermen til høsten. I Det kunne vært verre spiller han en Trond Evensen, en mann som ikke klarer å si nei. 

Eckbo har en lang og suksessfull karriere på TVNorge, med sine bidrag i Mandagsklubben og I kveld med Thomas Giertsen, før han gikk over til å produsere humorserier som Nissene på låven og Asbjørn Brekke-show.

i 2016 brakk han ryggen i en bilulykke i Italia, heldigvis satt ikke det en stopper for karrieren til den folkekjære komikeren.

Marian Saastad Ottesen, Line Verndal, Helén Vikstvedt, Inga Ibsdotter Lilleaas og Nils Vog har øvrige roller i serien.

 

Annonse

TVNorges beskrivelse av serien:

Denne høsten er Espen Eckbo tilbake på TVNorge-skjermen med sin første nye serie siden den dramatiske bilulykken i 2016. Programmet er en humoristisk dramaserie, med Espen Eckbo i en litt mer kompleks rolle enn man er vant med fra den prisbelønte karakter-humoristen. I Det kunne vært verre spiller han Trond Evensen, kronisk ja-mann og deltidspappa til syv barn med seks forskjellige mødre. Hans liv har blitt en kabal som aldri går opp, men Trond er ikke typen som lar seg knekke av daglige dobbelbookinger, logistiske kjempeutfordringer og stadig innkommende beskjeder fra ekser, barnehager, skoler og fritidsaktiviteter. Livet kunne tross alt vært verre, som han sier.


Lyst til å vite mer om serier som er på vei? Følg med i Guide: Seriehøsten 2018 for nyheter om alt som kommer høsten 2018.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her, eller sjekke ut vår løpende oppdaterte oversikt over alle nye serier som er på vei.


 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer