Light As A Feather er nyeste serieprosjekt fra den voksende amerikanske strømmetjenesten Hulu. Serien er basert på lesersuksessen ved samme navn som ble publisert på Wattpad. 

Wattpad har eksistert i over et tiår og er et sted forfattere fritt kan dele historier, kommunisere med hverandre og gi tilbakemelding. Light As A Feather er skrevet av Zoe Aarsen og er lest av nesten 3 millioner mennesker.

Serien handler om fem tenåringsjenter som etter det som var en tilsynelatende harmløs lek alle ender i livsfare. Skrekkhistorien er den siste i en rekke historier fra Wattpad-miljøet som blir enten film eller serie.

AwesomenessTV og Gramnett er også involvert i produksjonen av serien, som vil bestå av totalt 10 episoder i første sesong.

Hulu har de siste årene bemerket seg med flere serier, først og fremst The Handmaid’s Tale. Vanligvis ender serier fra Hulu opp på HBO Nordic i Norge, mens serier fra AwesomenessTV kommer på Viaplay. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet om og hvor den vil bli vist i Norge.

Serienytt-abonnenter kan i vår Kommende serier-oversikt utforske hvilke andre serier som er under produksjon.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!