Seriesongen 2018/2019: Se trailere til de nye ABC-seriene

Se trailere til Grand Hotel, Whiskey Cavalier, Single Parents, The Fix, The Rookie, The Kids Are All Right og A Million Little Things.

Annonse

Den amerikanske kanalen ABC har gjort tilgjengelig trailere til høstens nye serier.

Det inkluderer blant annet den nye serien til Castle-stjernen Nathan Fillion og to nye serier med skuespillere som The Walking Dead-fans bør dra kjennskap til

A Million Little Things

En gruppe bestående av høyst ulike personer i Boston finner en felles tilhørighet fordi de alle føler at livet har gått litt i stå. Når en av de dør oppdager de for alvor verdien av vennskap.

Whiskey Cavalier

Actionfylt dramaserie om «superagenten» Will Chase i FBI. Han ender opp med å samarbeide med CIA-agenten Francesca Trowbridge (Lauren Cohan). Sammen må de redde verden.

The Rookie

Nathan Fillion spiller John Nolan, en nykommer i New York Politiet som drømmer om å skape seg en karrière i politiet selv om han er i 40-årene. Der må han blant annet takle utfordringer med yngre kolleger som avskriver det hele som en midtlivskrise.

The Fix

Serien handler om en advokat som vender tilbake til advokatyrket etter 8 år. Årsaken til at hun sluttet var et knusende tap i en drapssak.

Grand Hotel

Santiago Mendoza lever med sin andre kone og voksne barn i hotellet han selv eier. Den luksuriøse fasaden skjuler flere hemmeligheter og intriger blant hotellets beboere og ansatte.

The Kids Are All Right

Familiekomedie satt til 70-tallet som handler om en irsk-katolsk familie som bor i utkanten av Los Angeles. Michael Cudlitz (The Walking Dead) har en av hovedrollene.

Single Parents

En gruppe enslige foreldre støtter hverandre i jobben med å oppdra sine 7 år gamle barn samtidig som de holder fast ved et privatliv ved siden av foreldrerollen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X