Santa Clarita Diet Sesong 2
Santa Clarita Diet Sesong 2. Foto: Netflix
Annonse

Netflix har vært lunkne til å fornye serier den siste tiden, men heldigvis gjelder det ikke for Santa Clarita Diet. Seriens tredje sesong er ventet å ankomme tjenesten i 2019. 

Santa Clarita Diet omfavner svart humor og tar en ny vri på nøyaktig hvor langt man er villig til å gå for kjærligheten. I serien er Joel (Timothy Olyphant) og Sheila (Drew Barrymore) både ektepar og eiendomsmeglere som leder sine smått begredelige liv i L.A.-forstaden Santa Clarita med deres datter Abby (Liv Hewson). Når Sheila brått dør for å våkne til livet igjen med en apetitt for andre mennesker skaper det noen uvanlige utfordringer for Joel og Abby.

Det er aldri enkelt å vite hvilke Netflix-serier som blir fornyet, da tjenesten nekter å dele visningstall. De har de siste ukene blant annet kansellert nykommerne Everything Sucks! og Seven Seconds, og fortsetter dermed trenden fra 2017 med å kansellere serier langt oftere enn før. Dette advarte også Netflix-sjef Reed Hastings om våren 2017, før Sense8 ble kansellert (og senere bragt tilbake for en avsluttende film).

I motsetning til TV-kanaler er ikke Netflix avhengig av å finne plass i sendeskjemaet. På strømming er plassen uendelig. Avanserte algoritmer som vurderer visninger og popularitet er der et viktig verktøy når det avgjøres hva som satses videre på.

Selv om tjenesten kansellerer serier langt hyppigere har tjenesten fortsatt en sterkt voksende rekke av serier som holder koken. Fra å produsere en Netflix-original i kvartalet i 2012 går det nå sjeldent en uke uten minst en ny serie eller sesong fra strømmegiganten.

Annonse

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her

I tillegg kan du se vår oversikt over Netflix-aktuelle serier som er fornyet her.


 

Annonse