Nathan Fillion er tilbake med egen serie: Se første teaser til The Rookie

Del nyheten

Castle-stjernen Nathan Fillion kan sprette champagnen, for ABC har valgt å satse videre på hans nyeste prosjekt The Rookie

Nathan Fillion har de siste par tiår blitt en av de mest gjenkjennelige serie-skuespillerne, etter roller i Pizzagjengen, Firefly og Castle. Sistnevnte ble avsluttet i 2016.

Siden den gang har han levert bunnsolide prestasjoner med gjesteroller i Netflix-seriene Santa Clarita Diet og A Series of Unfortunate Events. Han har likevel ikke valgt å bli en av de mange skuespillerne som har gjort strømmetjenesten til sitt «faste» arbeidssted. Med The Rookie gjør han retur til selskapet bak suksessen Castle.

Han spiller John Nolan, en nykommer i New York Politiet som drømmer om å skape seg en karrière i politiet selv om han er i 40-årene. Der må han blant annet takle utfordringer med yngre kolleger som avskriver det hele som en midtlivskrise.

Nathan Fillion er ikke det eneste kjente ansiktet i serien. Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin, Mercedes Mason og Eric Winter utgjør også seriens rollegalleri.

Castle-sjefprodusent Alexi Hawley vil også lede arbeidet med Fillions nye serie.

ABC står bak flere av de mest populære amerikanske seriene, blant annet Grey’s Anatomy og Lost. Sjansene for å overleve på kanalen i første sesong er små, men når serier først slår an blir de ofte å finne på kanalen i flere år. ABC satser også på at den nye serien A Million Little Things skal slå godt an høsten 2018.

Hvorvidt The Rookie ender opp på TV eller strømming i Norge er enda ikke avklart, men det vil overraske oss stort om den ikke dukker opp.

Serienytt-abonnenter kan i vår Kommende serier-oversikt utforske hvilke andre serier som er under produksjon.

Annonse