Hulu har valgt å satse på Looking For Alaska, et prosjekt The O.C.-skaper Josh Schwartz har forsøkt å realisere i over et tiår. 

Serien er basert på den kritikerroste og populære boken til John Green. Den handler om Miles Halter som skal reise hjemmefra for å begynne på en kostskole i Alabama. Der blir han betatt av den vakre Alaska Young. Boken ble en hit flere år etter at den først ble publisert og slo spesielt godt an blant unge voksne. Det er også denne demografien Hulu ønsker å rette seg mot med serien.

Totalt 8 episoder vil bli produsert av Paramount TV. Det er uvisst når serien er ventet å ha premiere, men det blir nok tidligst 2019.

Hulu ble for alvor kjent utover USAs landegrenser med 2017-suksessen The Handmaid’s Tale. Strømmetjenesten har i flere år tilbudt strømming til amerikanere, men har ikke klart å gjøre som Netflix og satse skikkelig internasjonalt. Tjenestens innhold er blitt lisensiert ut til ulike aktører.

I Norge er det primært HBO Nordic som har vist Hulu-serier som The Path og nevnte The Handmaid’s Tale. De viser også Hulu-serien Marvel’s Runaways som også kommer fra Josh Schwartz.


Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!