iZombie, Jane the Virgin og Crazy Ex-Girlfriend får alle en siste sesong

Annonse

Den amerikanske TV-kanalen The CW fortsetter å rydde i seriebiblioteket sitt og avslutter iZombie, Jane the Virgin og Crazy Ex-Girlfriend. Heldigvis for fansen får de tre seriene en siste sesong, slik at det rundes av først i 2019. 

  • Jane the Virgin avsluttes med sesong 5 som sendes fra vinteren 2018/2019.
  • Crazy Ex-Girlfriend avsluttes med sesong 4 som vil bli sendt i USA fra høsten 2018.
  • iZombie avsluttes med sesong 5 som sendes fra vinteren 2018/2019.

Når vi kan vente oss seriene på strømming i Norge er enda ikke kjent. Det er TV 2-nettverket som vanligvis først sender Jane the Virgin og Crazy Ex-Girlfriend.

The CW står også bak serier som The 100The FlashArrowLegends of Tomorrow og Riverdale. De seriene er alle fornyet. Nye tilskudd for sesongen 2018/2019 er Legacies, Roswell, New Mexico, Charmed og In the Dark.

iZombie handler om Olivia «Liv» Moore som ved et uhell blir til en zombie. Hun blir avhengig av å livnære seg på menneskelige hjerner. For å unngå å bli drapskvinne spiser hun hjernene til likene av myrdede mennesker, noe som gjør at hun i en kort tid overtar deres siste minner.

I Crazy Ex-Girlfriend spiller Rachel Bloom den smågale og vellykkede advokaten Rebecca Bunch i et prestisjefylt advokatfirma i New York.

I Jane the Virgin følger vi livet til den hardtarbeidende Venezuelansk-amerikanske Jane, som ved et medisinsk uhell blir gravid.

 


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Oversikt over amerikanske serier som kommer tilbake for 2018/2019-sesongen finner du her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X