Nok en kvalitetsserie takker for seg etter at SundanceTV har valgt å kansellere Hap and Leonard etter tre sesonger.

De gode nyhetene er at James Purefoy og Michael Kenneth Williams nå er ledig på skuespillermarkedet og nok snart vil berike seriene som velger å snappe de opp. Den dårlige nyheten er at vi ikke får mer av Hap and Leonard.

Hva annet kan vi gjøre enn å lete etter noe positivt i den kjedelige nyheten om at serien er kansellert. Til tross for rekordseertall og hyllest blant kritikere blir det ikke flere eventyr med Hap og Leonard.

SundanceTV er ingen stor kanal i USA og mye av kanalens tilbud er eldre serier. Når de først lager egne serier er det som regel kvalitet i form av blant annet Top of the Lake og fenomenale Rectify.

Ifølge The Hollywood Reporter kom kanselleringen i kjølevannet av endringer i ledelsen hos Sundance-eier AMC Networks.

Hap and Leonard har i Norge blitt sendt med ferske episoder på C More. De første sesongene er også tilgjengelig på HBO Nordic og Amazon Prime Video.

Hap and Leonard handler om de to småkriminelle vennene Hap og Leonard. Gjennom ulike eventyr og utfordringer utforsker serien det amerikanske samfunn. Serien er basert på populære bøker fra forfatter Joe Landsdale. 


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Annonse

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Oversikt over amerikanske serier som kommer tilbake for 2018/2019-sesongen finner du her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!