The Handmaid’s Tale, The Good Fight og Westworld er fornyet

Annonse

De tre HBO Nordic-seriene som alle er i sin andre sesong, har blitt fornyet til en tredje.

Tilfeldigvis har tre HBO Nordic-serier det siste døgnet blitt fornyet, i form av Westworld, The Handmaid’s Tale og The Good Fight.

Westworld

Førstut denne uka var HBO-serien Westworld, som i sin andre sesong debuterte til det solide 2.1 millioner seertallet på HBO i USA, på høyde med samme serie sin finaleepisode i sesong 1 i 2016.  Serien med Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Ed Harris, Jimmi Simpson og norske Ingrid Bolsø Berdal i rollene har denne sesongen selskap av blant annet svenskene Gustaf Skarsgård (Vikings) og Fares Fares (Tyrant), og den britiske kritikerroste skuespilleren Peter Mullan (Top of The Lake). Det er ikke sagt noe om når sesong 3 av Westworld vil komme, men det kan være alt fra sent 2019 (etter Game of Thrones sin siste sesong) til første halvdel av 2020. Sesong 2 av serien har sesongfinale 25. juni, bestående av 10 episoder.

The Handmaid’s Tale

Det blir mer av The Handmaid’s Tale. Foto: Hulu

Den kritikerroste Hulu-serien The Handmaid’s Tale, med Emmy-vinner Elisabeth Moss (Mad Men, Top of The Lake) i hovedrollen, ble også fornyet med en ny sesong. I likhet med den første sesongen forsetter serien å være godt likt av både kritikere og seere. Sesong 3 av serien, med blant annet Gilmore Girls-stjernen Alexis Bledel og Emmy-vinner Ann Dowd også i rollene, forventes å returnere våren 2019.

The Good Fight

Livet til Lucca, Diane og Maia forsetter i en ny sesong av The Good Fight i 2019. Foto: CBS All Access

I sin andre sesong tok The Good Wife-spinoffen The Good Fight et oppgjør med både politibrutalitet, Donald Trump, Big Brother og advokat-drap. Noe som ser ut til å ha funket, ettersom serien, fra den amerikanske streamingtjenesten CBS All Access, nå returnerer med en tredje sesong. Serien har navn som Christine Baranski, Cush Jumbo, Rose Leslie, Audra McDonald, Sarah Steele, Justin Bartha, Michael Boatman, Audra McDonald, Nyambi Nyambi og Delroy Lindo i de sentrale rollene. Navn som Emmy-vinner Margo Martindale (The Americans), Emmy-vinner Jane Lynch (Glee) og Oscar-vinner F. Murray Abraham (Homeland) har også vært med i gjesteroller i år på serien. Sesong 2 av The Good Fight avsluttes etter 13 episoder, og sesongfinalen gjøres tilgjengelig på HBO Nordic 28. mai.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X