Dette kommer på HBO Nordic i mai 2018

Annonse

Benedict Cumberbatch er tilbake med den nye serien Patrick Melrose, i tillegg blir det mer action i Six og en ny krimserie fra Harry Potter-forfatter J.K. Rowling.

Patrick Melrose er en etterlented serieadapsjon av de kjente bøkene, med Sherlock-stjernen Benedict Cumberbatch i hovedrollen. Edward St. Aubyn har i to tiår levert bøker på løpende bånd om den britiske overklassen gjennom livet til Patrick Melrose.

Han streber i det britiske aristokratiet med et ønske om å få orden på livet etter flere år preget av narkotika, overgrep og depresjon. Bøkene er kritikerrost og vi satser på at Showtime og BBC, som står bak serien, har klart å fange det gripende dramaet på troverdig vis.

Mer av Six og ny krim fra Harry Potter-forfatter

Hvis det er action du ønsker er ny sesong av Six på plass for å imøtekomme ditt behov. Serien, med blant annet Walton Goggins på rollelisten, er tilbake på tampen av måneden (29. mai).

Før den tid kan du sjekke ut C.B. Strike, den nye serien basert på krimroman av J.K. Rowling. Tom Burke har hovedrollen som en krigsveteran som nå er etterforsker i London. HBO-eide Cinemax står bak serien, som har premiere 18. mai.

I den nye serien All Night blir det derimot komedie, hvor en vilter eksamensfest står i fokus. Det er Hulu som står bak, som gjør oss spente da de har levert serier som The Handmaid’s Tale og The Path.

Det blir også et par nye filmer, blant annet Fahrenheit 451, basert på den kjente boken. Vi ser også frem til ny sesong av I’m Dying Up Here. Fullstendig oversikt finner du under.

 

Dette kommer på HBO Nordic i mai 2018

Serier:

mai, 2018

 

 

Filmer:

mai, 2018

 

Øvrige oversikter

Du kan sjekke HBO Nordic-kalenderen for flere premierer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X