Seriesommeren på HBO Nordic begynner å ta form. 13. august starter nye sesonger av Ballers og Insecure. Første sniktitt på Ballers har også ankommet. 

De to komedie-dramaene sendes ukentlig fra søndag 12. august på HBO i USA. Få timer senere, mandag morgen norsk tid, blir første episode av seriene tilgjengelig for HBO Nordic-abonnenter.

Ballers har Hollywood-stjernen Dwayne «The Rock» Johnson i hovedrollen. Han klarer å finne tid til å spille i serien ved siden av en rekke filmprosjekt. Serien har hatt mellom 1-3 millioner seere i førstegangsvisningen i USA.

https://www.youtube.com/watch?v=S95VXglrKDI

Insecure – en voksende stjerne på HBO

Insecure kan ikke skilte med samme «star-power», men har til gjengjeld blitt en voksende hitserie for HBO. De to første sesongene er blitt hyllet av amerikanske kritikere og seertallene vokste fra et snitt på 400 000 til over 1 million fra første til andre sesong.

Serien går dermed mot trenden, da serier normalt opplever færre seere i førstegangsvisningen. Det er normalt en utvikling forbeholdt store «blockbuster»-serier som Game of Thrones.

Insecure sesong 2. Foto: HBO Nordic
Insecure sesong 2 opplevde langt flere seere enn sesong 1. Foto: HBO Nordic

Det har vært en lang ferd for serien, som har vært under utvikling siden 2013 da seriens stjerne Issa Rae begynte å jobbe med den i tospann med Larry Wilmore. Serien tar for seg hvordan det er å leve som en svart kvinne i et moderne USA, med de to rollefigurene Issa (Issa Rae) og Molly (Yvonne Orji) i hovedrollene.

 

Annonse

Fra premierekalenderen

2018man13aug09:00PremiereBallers sesong 4HBO Nordic09:00 Sjanger:Komedie

2018man13aug09:00PremiereInsecure sesong 3HBO Nordic09:00 Sjanger:Komedie

 

Se flere premierer i vår daglig oppdaterte kalender.

 

Lyst til å vite mer om serier som er på vei? Følg med i Guide: Seriesommeren 2018 for nyheter om alt som kommer sommeren 2018.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer