I april kommer neste innslag i Netflix sin store sci-fi satsing. Nå er første trailer for Lost in Space her.

Vi har tidligere blitt servert en smakebit på Lost in Space i form av en teaser. Nå er en ny trailer her som gjør oss litt klokere på hva vi har i vente i serien som kommer på Netflix 13. april.

Seriens tittel er ganske selvforklarende. I serien følger vi familien Robinson, som havner på ville veier i verdensrommet og må forsøke å finne veien hjem.

Den opprinnelige Lost in Space-serien fra 60-tallet var ment som familieunderholdning og det kan se ut som om Netflix ikke viker fra dette premisset, hvor vi her ser en mer avansert utgave av B9-roboten fra originalen inngå et slags vennskap med Will Robinson.

Utover det vitner det om nok av action. Serien er en av flere Sci-fi satsinger hos Netflix, som tidligere i år hadde premiere på den dystre og komplekse serien Altered Carbon. Netflix har også sikret seg globale rettigheter for Syfy-serien The Expanse og CBS-serien Star Trek: Discovery.

Lost in Space har Black Sails-stjernen Toby Stephens i hovedrollen som John Robinson, mens Molly Parker spiller Maureen Robinson, Taylor Russel spiller datteren Judy og Maxwell Jenkins spiller Will Robinson.

Zack Estrin er sjefprodusent, han har tidligere jobbet med Prison Break. Han har uttalt at serien vil være mer i tonen til Star Wars enn Star Trek.

Annonse