Annonse

Mars handler primært om filmunderholdning for de som leter etter noe nytt på C More. Men et par seriepremierer kan tjenesten også friste med. 

 

Hap and Leonard sesong 3

Det blir en litt for tøff kamp for C More å matche de mange nye seriene og sesongene som konkurrerende tjenester kan skilte med, men noen eksklusive godbiter har de. En av de er Hap and Leonard, som er tilbake med sesong 3 i slutten av mars. Serien ble enda bedre i sesong 2 og vi har stor tro på at Sundance, som står bak serien, leverer varene også denne gang.

https://www.youtube.com/watch?v=RMp4r5E-brM

Annonse

I tillegg kommer det ny sesong av Mary Kills People, en annen serie C More kan friste med å sende eksklusivt. Den kanadiske serien har gjort rent bord hos kritikerne som har sett serien, den kan være vel verdt å sjekke ut.

På filmfronten vil nok Game of Thrones-fans nok være nysgjerrig på Brimstone, som har Kit Harrington i en fremtredende rolle. Det blir også action med Jason Bourne, ødeleggelse med Destruction: Los Angeles og noe for hele familien i Kjæledyrenes hemmelige liv.

Filmpremiere blir det også, med nok et nytt innslag i Beck-filmserien. Beck – Uten hensikt har premiere 3. mars. Totalt er det rundt 14-15 nye filmer på C More i mars, du finner komplett liste under. Den oppdateres fortløpende hvis noe nytt blir lagt til i sendeskjema.

 

Dette kommer på C More mars 2018

Serier og programmer

mars, 2018

 

Filmer på C More

mars, 2018

 

Øvrige oversikter

Annonse