Oversikt: Dette er nytt på Netflix i april 2018

Del nyheten

Det er tid for legendene fra Troja og fortapte sjeler i verdensrommet når Netflix byr på mye nytt i april 2018.

Her er litt informasjon om de mest fremtredende seriene, i tillegg finner du liste over alt innhold nederst i artikkelen. Den er hentet fra vår populære premierekalender.

Nye serier og filmer legges til fortløpende.

 

Black Sails-stjernene klare med nye serier

Black Sails ble en solid favoritt her på berget, nå er to av seriens stjerner klar med sine nye serier; The Alienist og Lost in Space.

The Alienist
The Alienist. Foto: Netflix

Luke Evans har en fremtredende rolle i miniserien The Alienist fra amerikanske TNT. Serien er basert på boken ved samme navn. Vi følger Laszlo Kreizler (Daniel Bruhl), en brilliant og besatt «alienist» i et nytt kontroversielt felt om å mental behandling som er nøkkelen til å finne en seriemorder. Daniel Bruhl spiller Laszlo, mens Luke Evans inntar rollen som illustratør John Moore. Dakota Fanning har også en fremtredende rolle. Serien ble sendt fra januar 2018 i USA, til blandet kritikk.

Lost In Space
Lost in Space. Foto: Netflix.

Den andre Black Sails-skuespilleren med en ny serie er Toby Stephens, som spiller pappa-Robinson i Lost in Space. Handlingen er satt til fremtiden, hvor familien opplever å reise seg vill i verdensrommet. Dette er nyversjon av klassikeren med samme navn fra 60-tallet og er en Netflix-original. Ut fra traileren å bedømme har strømmetjenesten brukt betydelige summer på serien. Dette er Netflix sin andre storsatsing innen sci-fi satsing i år, etter at Altered Carbon kom på nyåret.

 

Helsprø krimserie

Selv om Netflix i økende grad satser på egenprodusert materiale er det også tilfeller av noen spennende innkjøpte. Happy! fra amerikanske Syfy kan trygt sies å være nettopp det. Her følger vi en etterforsker som får en fantasivenn i form av det som minner om en krysning av Stratos-kuen og en enhjørning.

Happy! sesong 1. Foto: Netflix

En friskus av en trailer, mye god omtale fra amerikanske anmeldere og en relativ høy IMDB-score på 8.3 lover nå godt. Christopher Meloni har hovedrollen, han har de siste årene vist frem både gode dramaferdigheter i Underground og komikk i Wet Hot American Summer: First Day of Camp. Han er nok for de fleste kjent gjennom 12 år som Elliot Stabler i Law & Order: Special Victims Unit.

Kanalen bak serien har fra før gitt oss populære serier som 12 Monkeys, The Expanse og The Magicians. Kanalen har i økende grad spesialisert seg på kildemateriell fra bøker eller filmer, med Happy! er det en tegneserie fra Grant Morrison og Darick Robertson som står for inspirasjon.

 

Netflix-samarbeid med BBC

Det blir storslagen krisgdrama når Netflix og BBC sammen skaper liv i legenden om Troja. Fallet til den legendariske byen fortelles gjennom åtte episoder i serien Troy: Fall of a City. Serien premierte i England 17. februar, mens Netflix-abonnenter kan sjekke ut dramaet 6. april.

Troy: Fall of a City. Foto: Netflix.

Louis Hunter inntar hovedrollen som Paris, mens Bella Dayne spiller Helen of Troy. David Gyasi spiller legendariske Achilles, Johnny Harris spiller Agamemnon, Joseph Mawle spiller Odysseus og Lex King spiller Aphrodite.

 

For barn og ungdom

For de yngre abonnentene fortsetter Netflix å satse friskt. The Boss Baby: Back in Business er en ny serie basert på filmen, mens Spy Kids: Mission Critical er en serie som blåser liv i den populære franchisen.

Spy Kids: Mission Critical. Foto: Netflix.

Det er også en ny ungdomsserie på vei. The New Legends of Monkey er en fantasyserie som også har et klart humoristisk preg over seg. Serien er inspirert av en kult-favoritt som het Monkey og som ble sendt på 70- og 80-tallet. Serien er et samarbeid mellom Netflix, ABC Me og TVNZ. Du kan sjekke ut traileren for mer info:

 

Nye sesonger

Av pågående serier er det en stillere måned enn vanlig for Netflix. En ny sesong av den spanske thrilleren Money Heist vil nok tiltrekke seg interesse fra sjangerfans.

3% sesong 2
3% sesong 2. Foto: Netflix

Fra Brasil er det endelig tid til fortsettelsen av 3%. Den dystopiske thrillerserien fikk veldig god mottagelse da den ankom mot slutten av 2016. Dette kan nok trygt sies å være en av de mindre kjente kvalitets-seriene til strømmetjenesten. Den er vel verdt å sjekke ut for de som liker thriller-sjangeren.

 

Filmsatsingen fortsetter

Netflix har planer om flere titals nye filmer i løpet av 2018 og en håndfull av de har premiere i april – ved siden av den vante mengden eldre filmer. Av sistnevnte kan det nevnes at Jason Bourne-filmene blir tilgjengelig 1. april, i tillegg til komedie-klassikere som Twins og Smokey and the Bandit.

Smokey and the Bandit. Foto: Netflix.

Netflix-samarbeidet med Chris Rock og Adam Sandler fortsetter, de to har hovedrollen i komedien The Week Of som kommer 27. april. Den har alle tegn på å være en tradisjonell amerikansk komedie, her følger vi to fedre i uken før deres barn skal gifte seg.

The Week Of. Foto: NetflixTh

Det blir også drama med 6 Balloons og Kodachrome, mens Mercury 13 og Ram Dass, Going Home er blant dokumentar-nykommerne. Full oversikt finner du uner.

 

Dette kommer på Netflix i april 2018

Flere serier og filmer, spesielt innkjøpte serier, blir lagt til så fort vi får informasjon fra Netflix.

 

Nye serier og sesonger

april, 2018

 

Filmpremierer

april, 2018

 

Øvrige serier

april, 2018

 

Øvrige filmer

april, 2018

 

Stand-up

april, 2018

 

Dokumentarer

april, 2018

 

Se også:

Annonse
X
X