Annonse

HBO Nordic finner frem storkanonene for å friste seerne i april.

April blir litt av en måned for strømmetjenesten, som kan skilte med ny sesong av kritikerroste The Handmaid’s Tale og fortsettelsen på sci-fi eventyret Westworld. Det blir også godbiter for krimfansen, med både en ny serie og en returnerende favoritt.

 

Ny BBC-spenningsserie fra Luther-skaper

La oss starte med det nye. Hard Sun er en BBC-spenningsserie om to etterforskere som avdekker at verdens undergang er nær. Serien er et samarbeid med amerikanske Hulu, kanalen som blant annet står bak The Path og The Handmaid’s Tale.

Annonse

Handlingen er satt til London, hvor etterforskerne Elaine Renko og Charlie Hicks kommer over informasjon som avslører at verdens undergang kun er fem år unna. Dette er informasjon myndighetene helst ser forblir hemmelig, noe som betyr umiddelbar fare for seriens hovedpersoner.

Det er Agyness Deyn (Pusher) og Jim Sturgess (Cloud Atlas) som inntar hovedrollene. Ingen ringere enn Luther-skaper Neil Cross står bak dramaet.

Les også: Oversikt over ALLE serier på strømmetjenestene.

 

Westworld tilbake

Den største serienyheten er nok Westworld, den episke sci-fi serien som ble HBOs største suksess siden Game of Thrones. Ventetiden har vært lang for å finne ut hva som skjer nå som opprøret er et faktum i temaparken.

Westworld sesong 2. Foto: HBO Nordic
Westworld sesong 2. Foto: HBO Nordic

En storserie som det er alene noe som enhver strømmetjeneste ville vært fornøyd med å tilby, men her blir det enda mer kritikerrost thriller-drama. For 26. april er også The Handmaid’s Tale på plass med ny sesong. Flere fremhevet serien som fjorårets beste serie.

Nytt denne sesongen er at den ikke har en bok å bygge handlingen på, slik første sesong var. Det blir derfor ekstra spennende å se hvor Hulu, kanalen bak serien, velger å ta handlingen.

 

Ja vi elsker Bosch!

https://www.youtube.com/watch?v=GMcaRTwsx8M

Med storkanoner på plass kan det blir tøft for andre serier å få nok kjærlighet og oppmerksomhet. Noe som kan bli tilfellet for Bosch, krimserien fra Amazon. Det ville i så fall vært synd, for vi vil hevde den serien bare blir bedre og bedre. Vi gleder oss til premieren 14. mars.

I tillegg er vi spente på Fear the Walking Dead, som er tilbake med fjerde sesong 16. april. Serien gikk gjennom flere store omveltninger forrige sesong og har endret seg mye siden de første par sesongene. Vi likte hva vi så og er spente på inntoget til The Walking Dead-skuespiller Lennie James.

Fear the Walking Dead sesong 4. Foto: HBO Nordic
Fear the Walking Dead sesong 4. Foto: HBO Nordic

Handlingen skal nå, i følge Robert Kirkman, være satt til etter sesong 8 av The Walking Dead.

 

Ny Pacino-film

I fjor var det Robert de Niro som frontet en HBO-film (The Wizard of Lies) om en skandale som rystet USA, i år er turen kommet til Al Pacino. I Paterno spiller han den skandaliserte treneren Joe Paterno, som etter fire tiår som trener for Pennsylvania State University fikk sparken fordi universitetet mente han ikke hadde tatt nødvendige grep mot assistenttreneren Jerry Sandusky, som ble arrestert og anklaget for overgrep mot mindreårige.

Paterno
Paterno. Foto: HBO Nordic

Oscar-vinner Barry Levinson står for regien. Han regisserte også The Wizard of Lies.

For dokumentar-elskerne er ny sesong av Vice endelig på plass, sesong 6 kommer 6. april. I tillegg til programserien Wyatt Cenac’s Problem Areas (14. april) og dokumentarene King in the Wilderness (3. april) og I Am Evidence (17. april).

 

Oversikt: Dette kommer på HBO Nordic i april 2018

Serier:

april, 2018

 

Programmer:

april, 2018

 

Filmer:

april, 2018

 

Øvrige oversikter

Du kan sjekke HBO Nordic-kalenderen for flere premierer.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer