Oversikt: De nye norske seriene som kommer i 2018

Del nyheten

Norske serier produseres som aldri før. Vi samler de i en felles oversikt for å gjøre det litt enklere for dere seriefrelste.

Fra fotballdrama i Heimebane til ny norsk selvironisk humor i Han heter ikke William. Det er mye nytt som venter seg fra norsk serieproduksjon.

I 2017 ble over 200 nye serier tilgjengelig for nordmenn, de aller fleste av de fra USA og Storbritannia. Tallet ventes å øke i 2018, noe som gjør konkurransen desto tøffere for norske serieskapere.

Vår oversikt oppdateres fortløpende. Det kan være den inneholder serier som først får premiere i 2019, det er ikke alle serier som har blitt bekreftet for 2018 (Ved feil eller mangler kan du tipse oss på kontakt@serienytt.no).

Du finner en større oversikt over norske serier her.

Nye norske serier i 2018:

Strømmetjeneste

Strømmetjeneste
  • Alle
  • Allente (4)
  • Discovery+ (4)
  • NRK TV (10)
  • Strim (4)
  • TV 2 Play (2)
  • Viaplay (2)

Kielergata

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama, Spenning, Thriller
6.8
Kielergata er kjent som Skandinavias minst kriminelle sted. Det er et ypperlig bosted for Jonas, med sin mørke fortid og behov for et skjulested.Når et lik blir funnet endres alt. Han ønsker ikke at politiet skal etterforske og finne ut om hans fortid. Til sin forundring finner han ut at han ikke er den eneste beboeren i Kielergata som helst ser at politiet ikke snuser rundt.
Fornyet

Lykkeland

NRK TV
Drama, Periodedrama
7.8
Vi følger fire unge mennesker i Stavanger samtidig som olje-eventyret starter. Handlingen er satt til 60- og 70-tallet. Serien er skrevet av Mette M. Bølstad (Nobel, Halvbroren). Budsjettet er på 96 millioner kroner.

Det kunne vært verre

Discovery+
Komedie
7.6
Trond Evensen er en kronisk ja-mann og deltidspappa til syv barn med seks forskjellige mødre. Espen Eckbo har hovedrollen i serien om en mann som aldri gir opp, til tross for livets mange utfordringer.

Hvite gutter

Discovery+
Komedie
8.2
En kompisgjeng i midten av tyveårene er motvillig i ferd med å ta steget utfor voksen-stupet – åtte år for sent og totalt uforberedt. Hvite gutter er en humorserie regissert av Julian Hagemann og Caroline Johansen. Hovedrollene spilles av Eirik Hvattum, Jørgen Evensen, Torjus Tveiten og Johannes Fürst.

Rekyl

Allente, Strim, Viaplay
Drama, Krim
6.3
Oslos underverden er arena for krimserien Rekyl. Vi følger en gruppe kriminelle som ønsker å bevise at politiet er korrupt og i samme slengen kvitte seg med en enorm gjeld de har til syndikat.

Oljefondet

Discovery+
Komedie
7.4
Per Grepp (Thomas Gullestad) er den norske finansbransjens genierklærte wonderboy. Som sjefsinvestor i Statens pensjonsfond utland og daglig forvalter av milliarder av kroner, ser han det som sitt oppdrag å håve inn så mye penger som mulig på vegne av det norske folk.

Match

NRK TV
Komedie
8.0
En voksenversjon av den prisbelønte barneserien «Kampen» (2013), som gikk to sesonger på NRK Super. Stian er blitt voksen og prøver å få seg kjæreste. Som før blir han fulgt av to kommentatorer som sitter i en kommentatorbu og analyserer store og små hendelser i hverdagen hans. Med Herbert Nordrum, Martin Lund og Fredrik Steen.

Heimebane

NRK TV
Drama
8.0
En nyopprykket fotballklubb satser friskt i øverste divisjon. Når lagets trener får et illebefinnende satser klubben på landets første kvinnelige trener for et herrelag.

En natt

NRK TV
Komedie, Romanse
7.9
Den romantiske komiserien handler om to mennesker i 30 årene, begge med personlige problemer, som møtes på en blind date som varer mye lengre enn noen av dem hadde forventet.Etter å ha vunnet flere TV-priser med den kritikerroste TV 2-serien Dag, er serieskaperne Øystein Karlsen og Kristopher Schau tilbake med en ny serie for NRK.

Nesten Voksen

NRK TV
Komedie
4.0
Om en vennegjeng i 30-årene. Vi følger tre venninner fra folkehøyskolen som har fått voksenlivet kastet over seg. De må plutselig sjonglere småbarnsliv og karrière, stebarn og et stadig mer hektisk sjekkemarked i dagens Oslo. Når er tiden inne for å innse at man er blitt voksen? 

Kongsvikklinikken

Discovery+
Komedie
6.3
På Kongsvikklinikken finner vi mange ulike helsetilbud under samme tak. Vi følger livet både på innsiden og utsiden av klinikken.

17

NRK TV
Drama
7.3
17 er en nedtellingshistorie på 17 episoder, der publikum ikke vet hva man teller ned til: Abdi og kompisene hans har en bekymringsløs hverdag i Groruddalen. Det Abdi ikke vet er at om 17 dager kan livet hans bli snudd på hodet.

Lovleg

NRK TV
Drama
7.4
Serien følger Gunnhild og hennes reise gjennom hybelliv, kjærlighet, vennskap og jakten på den gode samtalen.

Oslo Zoo

NRK TV
Komedie
7.7
Amir har mastergrad, men sliter fortsatt med å få seg relevant arbeid. Gjelden øker og for å redde forholdet med kjæresten lyver han om at han har jobb ved universitetet, mens han tjener til livets opphold som Uber-sjåfør.

Epleslang

NRK TV
Komedie
6.6
Thomas er en suksessful utgiver med en forståelsesfull kone og en dement mor. Alt går strålende inntil søsteren en dag blir tatt i butikknasking.
Annonse
X
X
X