Marvel’s Luke Cage er tilbake sommeren 2018

Netflix har avslørt returdato for superheltseriens andre sesong.

Annonse

Det blir mer action i Harlems gater med superhelten Luke Cage i juni 2018. Netflix har nå avslørt at Marvel’s Luke Cage sesong 2 ankommer 22. juni. 

https://www.youtube.com/watch?v=FU4Xn__5Qjg

TV-serien, som var den tredje i rekken av Netflix sine Marvel-superheltserier, hadde premiere 30. september 2016. Tre måneder senere ble serien fornyet for sesong 2. Rollefiguren dukket først opp i første sesong av Marvel’s Jessica Jones, og var også med i 2017-serien Marvel’s The Defenders.

I år blir det ventelig tre superheltserier fra Netflix. Marvel’s Jessica Jones har premiere 8. mars, etterfulgt av Marvel’s Luke Cage. Det er ventet at Marvel’s Daredevil sesong 2 har premiere til høsten. I tillegg er Marvel’s Iron Fist og Marvel’s The Punisher begge fornyet.

Marvel’s Luke Cage handler om Luke (Mike Colter), som har nær sagt ugjennomtrengelig hud og overmenneskelig styrke. Han operer primært i Harlem, hvor han bekjemper kriminelle.

 

Får besøk av Iron Fist

I tillegg til Mike Colter vil også Simone Missic, Rosario Dawson, Alfre Woodard og Theo Rossi være tilbake i sine respektive roller. Nye skuespillere er Mustafa Shakir som John McIver og Gabrielle Dennis i rollen som Tilda Johnson.

The Defenders sesong 1. Foto: Netflix
Danny Rand og Luke Cage møttes til kamp i Marvel’s The Defenders. Foto: Netflix.

Første episode i den nye sesongen vil bli regissert av Lucy Liu, kjent for sine roller i Ally McBeal, Elementary og filmserien Charlie’s Angels. Hun debuterte som regissør i 2011 og har blant annet jobbet med seriene Elementary og Graceland.

Det er også bekreftet at Finn Jones blir med i rollen som Danny Rand/Iron Fist. De to rollefigurene kjempet mot hverandre i Marvel’s The Defenders, før de kombinerte sine krefter for å redde New York sammen med Jessica Jones og Daredevil.

Sesongen blir den siste hvor vi får se Reg E. Cathey, som dessverre døde februar i år. Han spilte Lukes far i serien.

Den offisielle sesongbeskrivelsen fra Netflix:

«Etter å ha renvasket navnet sitt, har Luke Cage blitt en kjendis på gata i Harlem med rykte for å være like skuddsikker som sin egen hud. Men, å være såpass synlig har kun økt ønsket om å beskytte lokalsamfunnet, i tillegg til å presse grensene for hvem han kan – og ikke kan – redde. Samtidig vokser en formidabel nye fiende seg sterk, og Luke tvinges til å konfrontere den hårfine grensen som skiller helt og skurk.»

Du kan sjekke flere premierer i vår Netflix-kalender

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X