The Brave
The Brave
Annonse

Actiondramaet The Brave kommer eksklusivt på Viaplay 1. april. Det skal mye til for at det blir mer enn 13 episoder av serien som kan skilte med Anne Heche og Mike Vogel i hovedrollene. 

The Brave er et militærdrama som skildrer action og spenning på diverse utenlandsoppdrag. Anne Heche, som har en fortid i amerikanske såpeserier og en rekke Hollywood-storfilmer, spiller Patrice Campell, direktør i Defense Intelligence Agency. Poseidon-skuespiller Michael James Vogel har den mannlige hovedrollen som teamleder i spesialstyrken.

 

Blir trolig kansellert

Serien var en kanalen NBCs nye storsatsinger høsten 2017, men den opplevde sviktende seertall og så langt er kun 13 episoder produsert. Normalt bestilles det ytterligere 8-9 episoder av serier på kanalen om de satses videre på, men det ble ikke tilfellet med The Brave.

Annonse

Serien opplevde lunken mottagelse hos kritikerne, men har fått en ganske ok dom på 7.5 hos IMDB-brukere.

Viaplay har opparbeidet seg et ganske solid sortiment av amerikansk ferskvare i sitt bibliotek. I april er også Timeless tilbake, en annen NBC-serie som først ble kansellert før NBC valgte å fortsette med tidsreise-dramaet.

Det er heller tvilsomt at The Brave vil oppleve samme grad av fornyet tillit, selv om fans har iverksatt en kampanje for å få mer av serien. NBC har enda til gode å offisielt kansellere serien.

Du finner oversikt over flere premierer i Serienytts premierekalender.

Annonse