Westworld sesong 2 kommer 23. april på HBO Nordic

Del nyheten

Westworld er tilbake i april på HBO Nordic. I tillegg er første trailer ankommet, som du kan se her!

23. april er datoen for storseriens retur. Det er gått halvannet år siden serien premierte til kritikerros og høye seertall. Fortellingen om temaparken Westworld ga HBO en etterlengted ny storserie ved siden av Game Of Thrones.

Katja Herbers (The Leftovers), Jonathan Tucker (Kingdom), Neil Jackson (Sleepy Hollow) og Gustaf Skarsgard (Vikings) er nye tillegg til sci-fi serien. Totalt 10 episoder kommer ukentlig på strømmetjenesten HBO Nordic, som sender serien under et døgn etter USA-premieren.

Den første traileren til Westworld sesong 2 ble sendt under Super Bowl-finalen i USA. Du kan se den her:

https://www.youtube.com/watch?v=qUmfriZoMw0

Les også: HBO ser ut til å overgå seg selv med Westworld

Annonse
X
X