Netflix
Annonse

Netflix har inngått avtale med Constantin Film og ZDFneo om thrillerserien Perfume. Antatt premiere blir høsten 2018.

Perfume er basert på Patrick Suskind-boken ved samme navn. I fremtredende roller finner vi Wilke Mohring, Friederike Becht, August Diehl, Christian Friedel og Ken Duken. Generation War-regissør Philipp Kadelbach står for regi. Sesong 1 består av totalt 6 episoder.

Serien er satt til moderne tid og handler om en ung etterforsker som forsøker å komme til bunns i en rekke brutale mord. Sporene leder han til et eksperiment som involverer å manipulere mennesker ved hjelp av lukt.

Det er her gjort endel endringer i forhold til boken, som var satt til Frankrike på 1700-tallet. Historien har også tidligere blitt filmatisert Tom Tykwer-filmen Perfume: The Story of a Murderer fra 2006.

Netflix har sikret seg de globale rettighetene til serien, mens de i Tyskland vil sende den i andre vindu. Strømmetjenesten har nylig opplevd suksess med det tyske dramaet Dark.

Annonse

Du kan se hvilke andre nye serier som kommer på Netflix i 2018 i vår store oversikt. Du finner også en oversikt over serier Netflix viser først ved å klikke her

Annonse