Hvilke nye serier og programmer kommer på Netflix i 2018? Vår omfattende oversikt gir deg svaret. 

Vi henter ut informasjon fra vår stadig voksende seriedatabase. I listen under, som oppdateres automatisk, finner du alle nye Netflix-originaler som kommer i 2018. Listen inneholder også samarbeidsprosjekter, eksempelvis med BBC.

Du kan klikke deg videre til seriesidene for å sjekke ut trailere og nøyaktig premieredato, der hvor det er tilgjengelig.

Fra ny Michael C. Hall (Dexter)-serie til koreansk zombie-grøsser. Netflix har en rekke nye serier på vei og listen vokser fortløpende.

Vi tar forbehold om at endringer og feil kan forekomme. 

Annonse

Nye Netflix-originaler som kommer i 2018:

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (30)
 • Animasjon (26)
 • Barn (18)
 • Spenning (17)
 • Thriller (17)
 • Komedie (15)
 • Krim (11)
 • Action (7)
 • Fantasy (7)
 • Program (5)
 • Science Fiction (5)
Fornyet
Action, Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.2

Bodyguard

Netflix
En krigsveteran får i oppdrag å være livvakt til en politiker som var en viktig fortaler for krigen han var med å utkjempe.
Drama, Spenning, Thriller
7.6

Safe

Netflix
Etter at datteren forsvinner, avslører en enkemann sakte men sikkert de mørke hemmelighetene til dem som står han nærmest. Dramaserie med Michael C. Hall (Dexter) i hovedrollen.
Drama, Krim, Thriller

1983

Netflix
Den kalde krigen går inn i sluttfasen. Tyve år etter et ødeleggende terroristangrep snubler en vanæret etterforsker og en student over en konspirasjon.
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning
7.7

Seven Seconds

Netflix
Antalogiserie og krimdrama om de menneskelige historiene bak overskriftene som møter oss i nyhetene. Det ble kun en sesong for serien som ble kansellert kort tid etter premieren i 2018.
Fornyet
Drama, Science Fiction, Spenning, Thriller
6.3

The Rain

Netflix
Ti år etter at et brutalt virus har utslettet mesteparten av Skandinavias befolkning legger to unge søsken ut på en søken etter sikkerhet.
Drama, Krim, Spenning
7.5

Dogs Of Berlin

Netflix
Et drap med politiske forbindelser tvinger to svært ulike etterforskere inn i en kamp mot Berlins underverden, og de konfronteres med sin egen korrupte natur.
Drama, Spenning, Thriller
8.4

O Mecanismo

Netflix
Historien er løst basert på etterforskningen av påstått korrupsjon hos private og statlige olje- og entreprenørselskap i Brasil.
Action, Drama, Krim, Science Fiction, Spenning, Thriller
8.1

Altered Carbon

Netflix
Altered Carbon finner sted i fremtiden, hvor det menneskelige sinn kan digitaliseres. Å dø er nå ikke mer enn en ubeleilighet, da sinnet er lagret på en "hjernebark", som enkelt kan plasseres i en ny kropp, kalt "sleeves". Serien følger Envoy-soldaten Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman, The Killing), som gjenopplives flere århundre etter sin død, for å etterforske et mordforsøk på Laurens Bancrof (James Purefoy, Hap and Leonard), verdens rikeste mann. Etterhvert som etterforskningen utvikler seg, blir det klart for Kovacs at hans fortid ikke er så glemt som han først antok.
Fornyet
Komedie
8.2

The Kominsky Method

Netflix
Den en gang så kjente Sandy Kominsky og hans agent Norman Newlander navigerer livet som seniorer i Los Angeles, en by som verdsetter det vakre og unge.
AvsluttesFornyet
Action, Drama, Science Fiction, Spenning
7.2

Lost In Space

Netflix
Robinson-familien er strandet flere lysår fra målet, og må samarbeide for å overleve. En ny dramaserie basert på sci-fi-klassikeren fra 60-tallet. Toby Stephens (Black Sails) har hovedrollen.
AvsluttesFornyet
Drama, Fantasy, Skrekk, Spenning
7.8

Chilling Adventures of Sabrina

Netflix
Tenåringsheksen Sabrina må balansere livet som halvt heks og halvt dødelig - samtidig som hun kjemper mot onde krefter som truer henne, familien og andre mennesker.
Action, Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.7

Sacred Games

Netflix
Organisert kriminalitet, korrupsjon, politikk og spionasje i Mumbai danner grunnlaget for et drama som vikler sammen livene til de privilegerte, kjendiser og de blodtørstige. Serien er Netflix sin første indiske serie.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.4

Narcos: Mexico

Netflix
Guadalajara-kartellets vekst på 80-tallet danner bakteppet for serien om DEA-agent Felix Gallardo. Serien er en spin-off av Narcos.
Fornyet
Drama, Skrekk, Spenning, Thriller
8.7

The Haunting of Hill House

Netflix
Historien hopper mellom fortid og nåtid når en oppbrutt familie bearbeider skremmende minner om det gamle hjemmet deres og de nifse hendelsene som jagde dem ut.
Fornyet
Komedie
7.2

Alexa & Katie

Netflix
Vi følger to bestevenninner på videregående skole i USA. Til tross for at Alexa (Paris Berelc) gjennomgår krevende kreftbehandling sikrer hennes personlighet og entusiasme for at livet ikke kollapser, spesielt med sin lojale bestevenn Katie (Isabel May) ved sin side.
Fornyet
Drama, Spenning, Thriller
7.6

Élite

Netflix
Når tre tenåringer fra arbeiderklassen får plass på en eksklusiv skole i Spania, fører konflikten mellom de rike og de fattige studentene til drap.
Drama, Romanse, Spenning
6.3

The Innocents

Netflix
Serien handler om to tenåringer på rømmen. De spilles av henholdsvis Percelle Ascott og Sorcha Groundsell. Kjærlighetshistorien involverer flukt fra familien, eventyr og selvoppdagelse.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
7.2

Perfume

Netflix
Serien er satt til moderne tid og handler om en ung etterforsker som forsøker å komme til bunns i en rekke brutale mord. Sporene leder han til et eksperiment som involverer å manipulere mennesker ved hjelp av lukt.
Komedie
7.7

Everything Sucks!

Netflix
Netflix-original skapt av Ben York Jones og Michael Mohan som dramatiserer 90-tallets tenåringskultur. Grunnet skuffende visningstall ble serien kansellert få uker etter premieren på Netflix.
Drama, Komedie
8.0

Maniac

Netflix
Annie Landsberg og Owen Millgrim er to fremmede som møtes under en mystisk klinisk studie. Annie er misfornøyd og målløs, fiksert på sitt ødelagte forhold med moren. Owen streber med schizofreni. Serien er amerikansk nyinnspilling av den norske serien med samme navn fra 2014. Hakon Bast Mossige og Espen PA Lervaag står bak den norske versjonen, som ble sendt på TV2.
Drama
6.9

Baby

Netflix
En gruppe tenåringer i Roma trosser samfunnet i sin søken etter identitet og uavhengighet. Inspirert av en sann historie.
Drama, Komedie
7.0

The Good Cop

Netflix
En vanæret tidligere New York-politimann bor sammen med sin sønn, en pliktoppfyllende politimann med mengder av integritet. Faren gir sønnen råd i alt fra å løse saker til hvordan kvinner skal behandles.
Drama, Komedie
8.1

On My Block

Netflix
Komiserie skapt av Lauren Iungerich (Awkward), Eddie Gonzales og Jeremy Haft. Serien handler om en gjeng skarpe og gatesmarte venner som navigerer sin vei gjennom triumf, smerte og alt som er nytt ved videregående skole i Los Angeles.
Drama, Antalogiserie, Western

The Ballad of Buster Scruggs

Netflix
Gjør deg klar til seks fortellinger om Det ville vesten i denne antalogiserien som er skrevet og regissert av Joel og Ethan Coen.
Animasjon, Barn
5.9

Trolls: The Beat Goes On!

Netflix
Serie basert på Trolls-filmen. Den fortsetter handlingen der filmen tok slutt. Her følger vi Poppy, Branch og deres nye venner som venner seg til et liv med nye naboer.  
Animasjon, Barn
7.9

Harvey Girls Forever!

Netflix
Barna i Harvey-gaten gjør alt for at alle dager skal være som en lørdag. Her skal ingen bli voksne og alle oppleve gøye eventyr.
Animasjon, Komedie
7.0

Paradise PD

Netflix
Animasjonsserie for voksne. Serien handler om en gruppe håpløse politimenn.
Fornyet
Animasjon, Fantasy, Komedie
7.2

Disenchantment

Netflix
I Dreamland i middelalderen drar den alkohol-glade prinsessen Bean på eventyr med Elfo og sin egen personlige demon Luci. De møter på troll, monstre, orker og en haug menneskelige idioter på veien. Serien kommer fra The Simpsons og Futurama-skaper Matt Groening.
Drama

Edha

Netflix
Hevn, lidenskap og mørke hemmeligheter presser en suksessfull motedesigner og singelmamma til den ytterste grensen da hun møter en vakker, ung innvandrer. Dette er Netflix sin første argentinske originalproduksjon.
Drama, Komedie
6.7

Insatiable

Netflix
I denne mørke komiserien hyres en vanæret sivilrettsadvokat av en mobbet, hevngjerrig tenåring.
Action, Animasjon, Eventyr
8.2

The Dragon Prince

Netflix
To menneskelige prinser danner et uvanlig samarbeid med en snikmorder sent for å drepe de. De reiser på oppdrag for å skape fred.
Animasjon, Barn
7.1

The Epic Tales of Captain Underpants

Netflix
De to bestevennene George Beard og Harold Hutchins reiser på eventyr. De to bestevennene elsker tegneserieblader, ablegøyer og å være en plage for rektor Krupp. Basert på de populære bøkene til Dav Pilkey.
Animasjon, Barn
6.7

Robozuna

Netflix
En britisk animasjonsserie fra ITV. 14 år gamle Ariston og hans hjemmelagde robot forsøker å frigjøre landet sitt fra undertrykkere.
Drama, Romanse
7.5

The Hook Up Plan

Netflix
Alt går ikke helt etter planen når en vennegjeng leier inn en mannlig eskorte for å hjelpe pariseren Elsa å komme over eks-kjæresten.
Fornyet
Program
8.4

Queer Eye

Netflix
Programmet er nyversjon og har Antoni Porowski, Bobby Berk, Karamo Brown, Jonathan Van Ness og Tan France som livsstilsrådgivere innen forskjellige felt.
Action, Animasjon
6.4

A.I.C.O. Incarnation

Netflix
I Japan i år 2035 skjer det en ulykke under et forskningsprosjekt, som medfører at en kunstig intelligens med tilnavnet "Matter" sprer seg gjennom Kurobe Gorge. Forskningsbyen, som en gang ble fremhevet som menneskehetens store håp, blir avstengt fra omverdenen. To år senere lærer 15 år gamle Aiko Tachibana, som mistet hele sin familie i ulykken, noe utrolig fra studenten Yuya Kanzaki. Det gjør at Aiko ønsker å komme seg til den avstengte byen.
Dokumentar, Program
6.8

Coach Snoop

Netflix
Vi følger den legendariske rapperen som her trener et amerikansk fotballag av ungdom.
Animasjon, Barn, Fantasy
7.1

She-Ra and the Princesses of Power

Netflix
Foreldreløse Adora oppdager et magisk sverd som gir henne overmenneskelige krefter. Hun transformeres til heltinnen She-Ra. Hun forener en gruppe magiske prinsesser i kampen mot ondskap. Serien er basert på en tegneserie fra 80-tallet, som den gang var en spin-off av He-Man.
Animasjon
7.7

DEVILMAN crybaby

Netflix
Den anerkjente regissøren Masaaki Yuasa har ansvaret for serien basert på klassikeren Devilman fra 1972. Manus skrives av Ichiro Okouchi. I DEVILMAN Crybaby ser Akira Fudo seg nødt til å bli Devilman, en demonisk skapning med et menneskelig hjerte, for å kunne forsvare menneskeheten.
Drama
7.2

Switched

Netflix
Ayumis perfekte liv på videregående går opp i røyk når Zenko, en sjalu klassevenninne, stjeler kroppen, kjæresten og livet hennes.
Kommer på Netflix
Drama, Spenning, Thriller

The Forgiving Earth

Denne innfløkte thrilleren tar for seg uroen på det personlige, juridiske og politiske plan i kjølvannet av internasjonale krigsforbrytelser. Gikk tidligere under navnet Black Earth Rising. Serien er en samproduksjon mellom BBC Two og Netflix.
Fornyet
Animasjon, Barn
8.6

Hilda

Netflix
Bli med Hilda da hun reiser fra en villmark med alver og kjemper til Trollberg, en travel by stappfull av nye venner og mysteriøse skapninger.
Animasjon, Barn
5.3

Spy Kids: Mission Critical

Netflix
Hva om de voksne spionene ikke kan gjøre jobben? Det er opp til juniorspionene Carmen og Juni å bekjempe S.W.A.M.P. i den animerte serien basert på filmene.
Skrekk, Spenning, Thriller
7.2

Ghoul

Netflix
En ny fange ankommer en militærleir hvor de ansatte spesialiserer seg på avhør. Situasjonen blir snudd på hodet når det viser seg at fangen er en utfordring utenom det vanlige.
Animasjon, Barn
7.5

Hello Ninja

Netflix
Hver dag er et eventyr for Wesley og hans bestevenn Georgie. Når Wesley sier "Hei ninja" transformerer omverden seg til et ninjaunivers.
Drama, Barn
5.5

Prince of Peoria

Netflix
Den rike prinsen Emil reiser til USA for å leve et liv i inkognito. Der blir han venn med Teddy, som er hans strake motsetning.
Drama
7.9

Memories of the Alhambra

Netflix
Memories of the Alhambra er en koreansk dramaserie om CEO som blir involvert i en mystisk hendelse på en jobbreise til Spania.
Animasjon
8.0

Aggretsuko

Netflix
En sosialt utilpass regnskapsfører håndterer sine plagsomme kolleger ved å drikke øl og synge death metal.
Animasjon, Barn
5.5

Pinky Malinky

Netflix
Eleven Pinky Malinky er en hot dog som etter beste evne forsøker å navigere seg opp den sosiale stigen.
Animasjon, Barn
7.9

Motown Magic

Netflix
8 år gamle Ben har stor fantasi og et enda større hjerte. Han er den utvalgte til å kunne anvende en magisk pensel som kan gjøre kunst-karakterer levende.
Fornyet
Animasjon, Barn
7.3

The Hollow

Netflix
Tre tenåringer slår seg sammen når de prøver å finne veien hjem etter å ha våknet opp i en bisarr verden fylt med tidsportaler, snodige vesener og forferdelige beist.
Animasjon, Barn

Llama Llama

Netflix
Serie rettet mot de yngste barna. Den er basert på de populære bøkene fra Anna Dewdey. Jennifer Garner har stemmen i den engelskspråklige versjonen. Barneserien blir tilgjengelig på 20 ulike språk. Den forteller historien om Llama, moren og besteforeldrene.  
Animasjon, Eventyr
7.4

B: The Beginning

Netflix
I en verden drevet av avansert teknologi og kriminalitet i nasjonen Cremona møter vi protagonisten Koku og etterforskeren Keith.
Animasjon, Komedie
5.8

Super Drags

Netflix
Tre homofile kolleger lever alle et dobbeltliv. For i de sene nattestimer er de alle superhelter som sloss mot den onde konservative politikeren Sandoval og dronningen Lady Elza.
Komedie
6.5

Samantha!

Netflix
Som tidligere barnestjerne på 80-tallet, klamrer Samantha seg til de siste restene av kjendisstatus mens hun legger helsprø planer for å gjenvinne plassen i rampelyset.
Action, Komedie

Mob Psycho 100

Netflix
Shiego Kageyama er en helt vanlig ungdom. Inntil han en dag oppdager at han har skjulte krefter.
Animasjon, Barn
7.1

Chip and Potato

Netflix
Unge Chip møter utfordringer i barnehagen sammen med leken sin Potato, som i virkeligheten er en levende mus.
Animasjon
6.7

Piano no Mori

Netflix
To ulike personer - sønnen til en prostituert og sønnen til en profesjonell musiker - utvikler et vennskap gjennom deres felles interesse for å spille piano.
Animasjon, Barn, Komedie
7.9

3Below: Tales of Arcadia

Netflix
Prinsesse Aja og prins Krel av huset Tarron flykter sammen med sin hundelignende husdyr Luug og livvakten Varvatos Ves flykter fra hjemplaneten Akiridion-5 og krærsjlander på jorden. Serien er del av Guillermo del Toros Tales of Arcadia-trilogi.
Drama, Fantasy, Skrekk
6.7

Diablero

Netflix
Demoner lever blant mennesker og englene forsvant for lenge siden. Hvem er igjen for å kjempe for menneskeheten?

Abonnenter kan for øvrig sjekke ut en omfattende oversikt som samler alle kommende serier, uavhengig av kanal og tjeneste.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer