Netflix-serien Disjointed er kansellert

Annonse

Netflix har valgt å ikke gå videre med Disjointed, den nye komiserien som ankom tjenesten høsten 2017. 

Komiserie med Kathy Bates i hovedrollen. The Big Bang Theory-skaper Chuck Lorre står bak serien sammen med David Javerbaum.

I serien følger vi Ruth (Bates), som etter en livslang kamp for å legalisere cannabis, nå endelig kan være eier av en lovlig virksomhet.

Seriens format var mer i tråd med klassiske sitcoms som TV-kanalene har tilbudt i flere tiår. En formel som fungerte godt for Fuller House, som er en av Netflix sin mest sette serier. Tilfellet var ikke det samme for Disjointed.

Kanselleringen er del av en forsterket trend hos Netflix, hvor de nå er blitt mer selektive i hvilke serier de satser videre på. Tidligere var det selvsagt at serier hos Netflix fikk nok en sesong. For Chuck Lorre, som anses som «kongen av sitcoms» med en rekke suksess-serier i porteføljen, er det sjelden kost å se at et av hans prosjekter ikke får fornyet tillit.

Kanselleringen betyr ikke at Netflix trapper ned på serie-satsingen. I 2018 forventes det at tjenesten bruker rundt 8 milliarder dollar på innhold, og målet er nå å ha 50% egenprodusert.

Hvis du er nysgjerrig på hva status er for dine favorittserier kan du søke de opp i vårt seriesøk.

SourceDeadline

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X