Diane, Maia og Lucca er tilbake i en ny sesong av The Good Fight i mars på HBO Nordic. Nå kan du se første traileren for sesong 2!

CBS All Access-serien, som er en avlegger av The Good Fight, kom på HBO Nordic sommeren 2017. HBO Nordic sender ukentlige episoder under et døgn etter USA, som betyr at ny sesong er på plass fra 5. mars.

Sesong 1 avsluttet med at Maia (Rose Leslie) ble arrestert i forbindelse med Ponzi-svindelen faren stod bak. Også Diane (Christine Baranski) og Lucca (Cush Jumbo) er tilbake, begge forsøker på beste vis å hjelpe Maia.

I den nye traileren ser vi også kjente fjes som FBI-agenten Madeline Starkey (Jane Lynch), Howard Lyman (Jerry Adler) i en ny stilling og selvfølgelig også den alltids fantastiske Elsbeth Tascioni (Carrie Preston). Den tidligere statsadvokaten Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald) er også tilbake.

Rob Reiner (New Girl) og Tim Matheson (The West Wing) er noen av sesongens nykommere.

Sesong 2 av The Good Fight består av 13 episoder.