True Detective sesong 3
THE DEBT, (aka OLIVER'S DEAL, aka LA DUEDA), Stephen Dorff, 2015. © Level 33 Entertainment
Annonse

HBO sparker i gang 2018 ved å avsløre en ny skuespiller som er klar for True Detective sesong 3.

Etter at Carmen Ejogo (The Girlfriend Experience) og Oscar-vinner Mahershala Ali (Moonlight) i fjor ble klar for True Detective har de nå avslørt nok en skuespiller som er klar: Stephen Dorff.

True Detectives tredje sesong finner sted i Ozark-området, som består av Arkansas, Missouri og Oklahoma. Historien omhandler en makaber sak i hjerte av Ozarks og det utvikler seg til et mysterium som strekker seg over flere tiår, utspilt i serien over tre forskjellige tidsperioder.

Dorff vil spille Roland West, en statlig Arkansas-etterforsker, som sammen med sin partner blir påvirket av denne uforståelige forbrytelsen, til det punkt at det blir en belastning både på liv og karrière.

Fra tidligere er det kjent at Ali vil spille etterforsker og sesongens hovedkarakter Wayne Hays, mens Ejogo inntar rollen som Amelia Reardon, en lærer i Arkansas med tilknytning til to barn som ble borte på 80-tallet.

Annonse

Sesong 3 er skrevet av serieskaper Nic Pizzolatto, med unntak av episode 4, som Pizzolatto skrev i samarbeid med Deadwood og NYPD Blue-skaper David Milch. Pizzolatto vil også gjøre sin debut som regissør, som hovedsakelig vil bli regissert av Green Room-regissøren Jeremy Saulnier.

Dorff var å se i en rekke episoder av Lee Daniels-serien Star. Skuespilleren har fått mest anerkjennelse igjennom sin rolle i Sofia Coppola-filmen Somewhere fra 2010, hvor han spilte mot Elle Fanning. Skuespilleren er nok mest kjent for rollen som hovedskurken Deacon Frost i Blade fra 1998.

Ingenting er foreløpig nevnt om når vi vil få se sesong 3 av True Detective, men serien kan få en premiere i høst. En premiere våren 2019 virker likevel mer trolig på nåværende tidspunkt.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer