Flight of The Concords vender tilbake med en spesial på HBO ni år etter at serien takket for seg.

Siste episode av Flight Of The Conchords ble sendt i 2009. Nå har HBO avslørt at duoen, bestående av Jemaine Clement og Bret McKenzie, kommer tilbake i mai i form av en spesial.

Spesialen ble spilt inn foran et utsolgt publikum under deres turne i Storbritannia, og vil inneholde klassikere og nye originale sanger fra deres turne “Flight of the Conchords Sing Flight of the Conchords”.

Serien fra de to New Zelandske skuespillerne og James Bobin, begynte egentlig da Clement og McKenzie dukket opp i One Night Stand, en stand-up komedie-serie. Flight of the Conchords i seg selv debuterte så i 2007, og har siden blitt hyllet av både kritikere og fans. Den var først en kult-favoritt, men ble senere en internasjonal sensasjon. I 2010 ble blant annet en konsert i Grieghallen utsolgt på en halvtime.

Serien fikk 10 Emmy-nominasjoner i løpet av sine to sesonger, og ble også nominert for beste komedie-album under Grammy Awards i 2008 med «The Distant Future».

HBO har bare kunngjort at spesialen kommer i mai, det er fortsatt usikkert om den kommer på HBO Nordic. Følg med i premierekalenderen for nyheter der.