Bright Lights, Big City med Kiefer Sutherland og Michael J. Fox.

Michael J. Fox er klar for Designated Survivor. Han skal spille advokat i totalt fem episoder. 

Designated Survivor er en av de mest populære seriene blant norske Netflix-brukere, i hvert fall om vi skal bruke Serienytt sine egne tall for hva lesere søker etter. Med 24-favoritten Kiefer Sutherland i hovedrollen har serien blitt en av de mest populære nykommerne de siste par årene, også på amerikansk fjernsyn.

Nå får stjernen besøk av en annen populær skuespiller: Michael J. Fox, som skal gjestespille i totalt fem episoder. Fox er velkjent for det norske publikum gjennom Back To The Future-filmene og med hovedrolle i seriene Spin City og Family Ties.

Designated Survivor. Foto: ABC/John Medland
Designated Survivor. Foto: ABC/John Medland

De siste årene har han sanket inn Emmy-nominasjoner i ulike roller, blant annet i The Good Wife og Rescue Me. I 2013 forsøkte han seg med en ny serie, The Michael J. Fox Show, men det ble kun med en sesong.

I Designated Survivor vil Fox spille Ethan West, en advokat hyret inn for å være aktor som etterforske en påstått lekkasje.

Les også: Designated Survivor setter den undervurderte i førersetet

Kiefer Sutherland og Michael J. Fox spilte sammen i 1988-filmen Bright Lights, Big City. De to skuespillerne var to av de første Hollywood-stjernene som gikk fra å være filmstjerner til TV-stjerner (for Fox var dette en retur da han opprinnelig slo igjennom for alvor i Family Ties).

Michael J. Fox sluttet i sin tid i Spin City etter at han ble diagnostisert med Parkinson. Sykdommen ble vanskelig å skjule for skuespilleren. Charlie Sheen overtok der hovedrollen.

Bright Lights, Big City med Kiefer Sutherland og Michael J. Fox.

Om Designated Survivor: Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) ender opp som USAs president etter at en eksplosjon tar livet av den forrige presidenten og det meste av hans stab.