Bright Lights, Big City med Kiefer Sutherland og Michael J. Fox.

Michael J. Fox er klar for Designated Survivor. Han skal spille advokat i totalt fem episoder. 

Designated Survivor er en av de mest populære seriene blant norske Netflix-brukere, i hvert fall om vi skal bruke Serienytt sine egne tall for hva lesere søker etter. Med 24-favoritten Kiefer Sutherland i hovedrollen har serien blitt en av de mest populære nykommerne de siste par årene, også på amerikansk fjernsyn.

Nå får stjernen besøk av en annen populær skuespiller: Michael J. Fox, som skal gjestespille i totalt fem episoder. Fox er velkjent for det norske publikum gjennom Back To The Future-filmene og med hovedrolle i seriene Spin City og Family Ties.

Designated Survivor. Foto: ABC/John Medland
Designated Survivor. Foto: ABC/John Medland

De siste årene har han sanket inn Emmy-nominasjoner i ulike roller, blant annet i The Good Wife og Rescue Me. I 2013 forsøkte han seg med en ny serie, The Michael J. Fox Show, men det ble kun med en sesong.

Annonse

I Designated Survivor vil Fox spille Ethan West, en advokat hyret inn for å være aktor som etterforske en påstått lekkasje.

Les også: Designated Survivor setter den undervurderte i førersetet

Kiefer Sutherland og Michael J. Fox spilte sammen i 1988-filmen Bright Lights, Big City. De to skuespillerne var to av de første Hollywood-stjernene som gikk fra å være filmstjerner til TV-stjerner (for Fox var dette en retur da han opprinnelig slo igjennom for alvor i Family Ties).

Michael J. Fox sluttet i sin tid i Spin City etter at han ble diagnostisert med Parkinson. Sykdommen ble vanskelig å skjule for skuespilleren. Charlie Sheen overtok der hovedrollen.

Bright Lights, Big City med Kiefer Sutherland og Michael J. Fox.

Om Designated Survivor: Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) ender opp som USAs president etter at en eksplosjon tar livet av den forrige presidenten og det meste av hans stab.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here