barry
Barry er en ny kommende komiserie på HBO. Foto: HBO.
Annonse

Here and Now, en ny dramaserie fra Six Feet Under-skaper Alan Ball og Barry, en leiemorder-komiserie med Bill Hader i spissen, er noen av de nye seriene HBO kommer med våren 2018.

Under sesongfinalen av Curb Your Enthusiasm i natt viste HBO frem de første smakbitene av to nye serier våren 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=sdvSyhyBD6Q

Først ut er Here And Now med Oscar-vinnerne Tim Robbins og Holly Hunter i hovedrollene. Dramaserien er satt til Portland, Oregon i USA, hvor vi får et innblikk i livet til en moderne amerikansk familie, og deres intrikate dynamikk som fire multietniske voksne søsken. Tre av dem er adoptert og en er det biologiske barnet til deres foreldre Audrey (Hunter) og Greg (Robbins). Audrey er terapeut og bedriftsadvokat, mens Greg er filosofiprofessor.

Deres barn er Ashley Bishop-Black (Jerrika Hinton, Grey’s Anatomy), adoptert fra Somalia, nå skaper og eier av en motekjede på nett; Duc (Raymond Lee, Mozart in the Jungle), adoptert fra Vietnam da han var fem år, nå en suksessfull livsstilsveileder; Ramon (Daniel Zovatto, Don’t Breathe), adoptert fra et fosterhjem i Colombia kun 18 måneder gammel, nå en senior student som studerer videospill-design på college, og Kristen (Sosie Bacon, 13 Reasons Why), en ung jente på videregående og familiens ville barn med mulige mentale problemer.

Annonse

Serien er skrevet og regissert av Alan Ball (Six Feet Under, True Blood), med som produsenter er også David Knoller (Power, Big Love) og Peter Macdissi (Banshee).

https://www.youtube.com/watch?v=Qc5WOUt5NRE

En annen ny HBO-serie ut i 2018 er Barry. Serien er skapt, produsert og skrevet av Saturday Night Live-veteranen Bill Hader og Silicon Valley-produsenten Alec Berg.

Komiserien handler om den tidligere marinesoldaten Barry (Hader) som jobber som en billig leiemorder i midtvesten i USA. Ensom og misfornøyd med livet sitt, ender Barry motvillig opp med å dra til Los Angeles for å drepe noen og ender opp med å bli tatt inn og akseptert av en gruppe ivrige håpefulle innen teaterscenen i Los Angeles.

Med i rollene er også Henry Winkler (Arrested Development), Stephen Root (Boardwalk Empire, Office Space), Sarah Goldberg, Anthony Carrigan (Gotham), og Glenn Fleshler (Billions).

Here And Now har premiere i februar på HBO Nordic i 2018, mens Barry har premiere våren 2018 på HBO Nordic.

Annonse