Homeland er tilbake med sesong 7 i februar. Her er den første traileren!

Det blir nok å gjøre for Carrie Matheson, som avslører at den nye presidenten ikke helt var den hun trodde. I tillegg til tapet av Quinn og Saul som er bak lås og slå.

Traileren avslører kanskje litt vel mye, blant annet om Sauls nye rolle. Flere er arrestert av den nye presidenten, som selv er under etterforskning.

 

Annonse

Mer av Max

Maury Sterling, som spiller overvåkings-eksperten Max, får en mer fremtredende rolle i sesong 7, etter flere sesonger som birolle. I tillegg er Jake Weber og Linus Roache også gitt faste roller, etter forrige sesongs biroller som henholdsvis konspiratorisk radiovert Brett O’Keefe og presidentens høyre hånd David Wellington.

Claire Danes (Carrie) og Mandy Patinkin (Saul) inntar fortsatt hovedrollen i serien som har byttet ut en rekke skuespillere siden sist.

 

Homeland sesong 7 kommer 12. februar

Det er TV2 Sumo som sender ferske episoder av serien her hjemme, vi forventer at den dukker opp 12. februar – en dag etter USA-premieren. Vi undersøker dette nærmere for en bekreftelse. Eldre sesonger kan du se på Netflix.

 

Du finner oversikt over flere TV2 Sumo-premierer i TV2 Sumo-kalenderen. Abonnenter finner også oversikt over alle nye kommende serier her, i tillegg til oversikt over alle nye kommende sesonger.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer