AMC har sluppet de første bildene av dramaserien The Terror som kommer i 2018.

Etter innspillingen i 2016, har AMC endelig annonsert at premieren til The Terror vil komme mars neste år. Med dette har AMC både sluppet de første bildene og en teaser for den kommende serien.

https://www.youtube.com/watch?v=35zwTLaLRNw

Sesong 1 av The Terror er satt til 1847, hvor en ekspedisjonsbesetning fra den britiske marinen søker etter Nordvestpassasjen. Ombord blir de angrepet av et mystisk rovdyr som følger etter skipene deres, i et spenningsfullt og desperat spill for overlevelse.

Serien er en fiksjonell fremstilling av kaptein Sir John Franklin sin tapte ekspedisjon av HMS Erebus og HMS Terror. For dem som kjenner til historien, så er det enda ikke fastslått hva som skjedde med mannskapene på de to skipene i virkeligheten. Se på serien som en potensiell krysning mellom The Thing og Master and Commander.

Serien har et solid cast, med navn som Jared Harris (Mad Men, The Crown), Tobias Menzies (Outlander, Game of Thrones), Ciaran Hinds (Game of Thrones, Rome), Paul Ready (Utopia), Ian Hart (Luck) og Nive Nielsen med i noen av de sentrale rollene.

Serien er skapt og skrevet av David Kajganich (A Bigger Splash, True Story) og Soo Hugh (The Whispers), som også er sjefsprodusenter for serien. Den blir også produsert av Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert og Guymon Casady.

Dramaserien håper å forsette som en antologi-serievi fremtiden, med nye karakterer og historier i ytterligere sesonger.

The Terror har premiere på AMC 26. mars, med to episoder. Serien vil bli tilgjengelig på Amazon Prime Video Norge her hjemme.