Julen er den perfekte tid for refleksjon, vise takknemlighet, nyte julefreden og bruke tid på familien.

Ja, og så selvfølgelig se serier og programmer. Vi hjelper deg som best kan med å få oversikt – det være seg over gamle klassikere eller premierer. Vel bekomme!

 

Dette sendes på TV og strømming julen 2017:

Serier

Svenske detektiver i Los Angeles i ny sesong av Swedish Dicks, fortsettelsen av de tidsreisende i Travelers og nye serier som den franske thrillerserien Le Bureau og periodedramaet Little Women er noen av seriehøydepunktene. Sistnevnte ser ut til å kunne bli en fulltreffer for fans av kostymedrama:

Det blir også julespesial av populære serier som Victoria og Nytt Liv i East End. Det mangler derfor ikke på nye serier og sesonger for den serieglade.

Hvis du da ikke har tenkt å sjekke ut en av de 200 nye seriene eller over 200 nye sesongene du ikke har fått med deg i år. Her er det mye å ta av, bare ikke glem å bruke litt tid på annet enn det skjermen har å by på.

 

Programmer

Det er ikke bare serieinvasjon i julen. På programfronten er det også nok å ta av.

Ny sesong av Farmen Kjendis sparkes igang med presentasjon av deltagerne 28. desember. Tiden får vise om den nye sesongen klarer å gjenskape Lothepus-hysteriet fra i år.

Farmen Kjendis 2018
Farmen Kjendis 2018. Foto: Alex Iversen/TV2

En håndfull programmer med julestemning kan man velge og vrake mellom, mens klassikeren Grevinnen og Hovmesteren nok blir obligatorisk visning av i flere norske hjem.

Det er – tradisjon tro – også nok av oppsummeringer av året. Her er oversikten:

 

Obs! Oversikten over oppdateres fortløpende om vi blir kjent med flere premierer. Oversikt over filmer på TV og strømming kommer onsdag kveld. 

 

Se også:

 

 

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer