Den nye serien basert på Trolls har fått premièredato, i tillegg vet vi når Llama Llama-serien kommer. 

Netflix satser friskt på serier mot barn og ungdom, nær halvparten av tjenestens seriebibliotek består av serier rettet mot aldersgruppen. Satsingen mot barn og ungdom er en HBO Nordic også har adaptert med egen avdeling for de yngste.

Nå er dato satt for ytterligere to Netflix-serier: Trolls: The Beat Goes On! og Llama Llama. I tillegg er dato for ny sesong av Pus Med Støvler satt.

 

Trolls: The Beat Goes kommer 19. januar

Trolls: The Beat Goes On fortsetter historien fra den påpulære Trolls-filmen til Dreamworks. Her følger vi Poppy, Branch og deres nye venner som venner seg til et liv med nye naboer.

Trolls: The Beat Goes On! sesong 1
Foto: Netflix

Netflix fortsetter her samarbeidet med Dreamworks ved å lage serier basert på deres kjente filmer. Trolls-filmen kom i 2016 og tjente inn 345 millioner dollar på verdensbasis.

I den engelskspråklige utgaven vil Amanda Leighton og Skylar Astin gi stemmene til Poppy og Branch, de erstatter dermed Anna Kendrick og Justin Timberlake.

Llama Llama kommer 26. januar

Netflix satser på at den kjente boken til Anna Dewdey vil bli en fulltreffer for de aller yngste barna. Llama Llama er primært rettet mot førskolebarn og forteller historien om Llama og hans eventyr i en trygg og vennlig by.

Foto: Netflix

Totalt blir serien tilgjengelig på 20 forskjellige språk. Vi vet i skrivende stund ikke om dette også inkluderer norsk. På den engelskspråklige utgaven vil Alias-stjernen Jennifer Garner ha stemmen som Llama.

Rob Minkoff (Løvenes Konge) og Saul Blinkoff står for regi, med Joe Purdy som sjefprodusent.

 

Ny sesong med Pus Med Støvler kommer 26. januar

I tillegg til de to nye seriene er også dato for ny sesong av Pus Med Støvler klart. Hele tre sesonger kom i 2017 og Netflix fortsetter å gi ut sesonger av serien i raskt tempo. Sesong 6 av Pus Med Støvler ankommer tjenesten 26. januar.

The Adventures of Puss in Boots sesong 6
Pus Med Støvler sesong 6. Foto: Netflix

Det var i 2015 at serien premierte og var en av de første animasjons-seriene til tjenesten.

Du finner oversikt over flere Netflix-premierer i Netflix-kalenderen. Abonnenter finner også oversikt over alle nye kommende serier her, i tillegg til oversikt over alle nye kommende sesonger. Du kan sette deg opp på varsling, så mottar du e-post når premièredato rett i innboksen.

[evo_subscribe_btn btn_txt=»Få kalender-varsel på e-post» ]

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!