Altered Carbon, en ny sci-fi thrillerserie fra Netflix, har endelig fått premieredato

Annonse

Joel Kinnaman har hovedrollen i sci-fi thrillserien Altered Carbon på Netflix i februar 2018.

Snabba Cash, The Killing og Suicide Squad-stjernen Joel Kinnaman blir igjen å se i en ny Netflix-serie, sammen med James Purefoy (Hap And Leonard, Rome).

Denne gangen har Kinnaman hovedrollen i den nye sci-fi thrillerserien Altered Carbon, basert på den prisvinnende boka med samme navn, fra Richard K. Morgan.

Altered Carbon finner sted i fremtiden, hvor det menneskelige sinn kan digitaliseres. Å dø er nå ikke mer enn en ubeleilighet, da sinnet er lagret på en «hjernebark», som enkelt kan plasseres i en ny kropp, kalt «sleeves».

Serien følger Envoy-soldaten Takeshi Kovacs (Kinnaman), som gjenopplives flere århundre etter sin død, for å etterforske et mordforsøk på Laurens Bancrof (Purefoy), verdens rikeste mann. Etter hvert som etterforskningen utvikler seg, blir det klart for Kovacs at hans fortid ikke er så glemt som han først antok.

 

Dichen Lachman (Dollhouse), Ato Essandoh (Vinyl), Hiro Kanagawa (The Man in the High Castle), Martha Higareda (Royal Pains), Renee Elise Goldsberry (Alias) og Byron Mann (Arrow, Hell on Wheels) har også roller i serien.

Laeta Kalogridis (Alita: Battle AngelShutter Island) har skapt serien og er sjefprodusent, mens Emmy-vinneren Miguel Sapochnik (som regisserte “Battle of the Bastards” episoden of Game of Thrones) står for regien av seriens første episode.

Sesong 1 av Altered Carbon på 10 episoder slippes 2. februar 2018 på Netflix.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X