FOX sikrer seg nye amerikanske serier

Den norske TV-kanalen Fox styrker seriesatsingen sin takket være avtale med 20th Century Fox. 

Superheltserien The Gifted har alt hatt premiere på Fox og fremover kommer flere serier, takket være en avtale mellom Fox Networks Group og 20th Century Fox.

Annonse
The Gifted
The Giftet har alt hatt premiere på FOX.

The Gifted handler om en gruppe mutanter i X-Men universet til Marvel. Serien er tilknyttet filmene. Stephen Moyer (True Blood) og Amy Acker spiller foreldre som oppdager av barna er mutanter med overnaturlige evner.

Sean Teale, Natalie Alyn Lind, Percy Hynes White, Coby Bell, Jamie Chung, Blair Redford, og Emma Dumont har øvrige faste roller i serien.

 

Romskip-humor i The Orville

Fox er fra før hjemmet for de som ønsker ferske episoder av serier som The Walking Dead, Lucifer og American Horror Story. Den nye avtalen gjør at de nå også kan vise en håndfull andre nye amerikanske serier.

The Orville
The Orville kommer 18. desember.

Blant de nye seriene er Seth MacFarlane-serien The Orville, som kombinerer drama, sci-fi og parodi. Serien handler om besetningen på romskipet The Orville. Serien fikk blandet mottagelse av kritikerne, det forhindret den ikke fra å bli fornyet. The Orville har premiere 18. desember.

 

Nye serier som minner om Men In Black og Third Watch

Ghosted er en komiserie som hadde premiere i USA 1. oktober. Craig Robinson og Adam Scott har hovedrollen, de spiller to etterforskere som må ta for seg overnaturlige hendelser i Los Angeles.

På nyåret er 9-1-1 en serie vi tror vil vekke interessen til dramafans her til lands. Glee og American Horror Story-skaperne Ryan Murphy og Brad Falchuk står bak serien om politimenn, helsepersonell og brannmenn. Konseptet minner om Third Watch, som var populært TV 2-innslag her hjemme forrige tiår.

Friday Night Lights-stjernen Connie Britton har fremtredende rolle i serien sammen med Angela Bassett og Peter Krause.

FOX er tilgjengelig via Altibox, Canal Digital, NextGenTel, Get og RiksTV

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter