Diego Luna og Michael Peña er klar for Narcos sesong 4

Del nyheten

Diego Luna og Michael Peña er er klar for fremtredende roller i Narcos sesong 4.

Fjerde sesongen av Narcos spilles inn i Mexico City og i dag avslørte Netflix de to skuespillerne via en ny teaser.

Ingen øvrige detaljer om sesongen, eller karakterene til Peña og Luna, er avslørt Det ser ut til at fokus rettes mot de meksikanske kartellene. Det er forventet at Amado Carrillo Fuentes, bedre kjent som «The Lord of the Skies» vil vende tilbake i kommende sesong. Han ble spilt av José María Yazpik i sesong 3. Det er ikke like sikkert at Pedro Pascal er med videre som Javier Peña.

Diego Luna er best kjent for Star Wars-filmen Rogue One fra 2016 og Dirty Dancing 2. Han har en birolle sammen med Pedro Pascal i den kommende filmen If Beale Street Could Talk fra Barry Jenkins (regissøren av Oscar-vinneren Moonlight). Michael Peña er best kjent for rollene i End of Watch, Fury, Ant-Man og American Hustle.

Produksjonen av sesong 4 startet nylig i Mexico City. Sesong 4 forventes å ankomme Netflix i løpet av 2018.

Annonse
X
X