Britannia kommer på HBO Nordic 18. januar. Traileren vitner om at dette kan være en serie for fans av Rome og Vikings. 

Britannia er et nytt periodedrama. Serien er et samarbeid mellom britiske Sky og amerikanske Amazon Prime Video. Selv om Amazon er tilgjengelig i Norge er det HBO Nordic som har sikret seg rettighetene til serien.

 

The Walking Dead-kjenning i fremtredende rolle

Handlingen er satt til år 43 f.kr. og tar for seg den romerske invasjonen av keltere på de britiske øyer. Det tvinger rivalene Kerra og Antedia til å samarbeide for å bekjempe de invaderende styrkene ledet av Aulus Platius.

David Morrisey i Britannia. Foto: HBO Nordic

Platius er spilt av David Morrissey, som ble verdenskjent som «The Governor» i The Walking Dead. Kelly Relly spiller Kerra og Zoë Wanamaker spiller dronning Antedia.

Rollebesetningen er omfattende og inkluderer skuespillere som Barry Ward, Stanley Weber, Joe Armstrong, Callie Cooke, Hugo Speer, Ian McFiarmid, Nikolaj Lie Kaas og Liana Conrell.

Fra før viser HBO Nordic den populære History-serien Vikings og i desember kom også Knightfall. Rome var en en kritikerrost HBO-serie som ble avsluttet i 2007, den hadde blant annet Ray Stevenson (Thor, Black Sails) og Kevin McKidd (Grey’s Anatomy) i hovedrollene. Traileren og bilder fra Britannia vitner om en lignende visuell stil og tone.

Trailer:

Annonse

 

Britannia-galleri:

Hele sesongen av Britannia kommer på HBO Nordic 18. januar

Totalt ti episoder er spilt inn og samtlige blir tilgjengelig på HBO Nordic 18. janaur.

Du finner oversikt over flere HBO Nordic-premierer i HBO Nordic-kalenderen. Abonnenter får også oversikt over nye serier finner du her, mens nye kommende sesonger finner du her

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer