Snatch og The Wrong Girl kommer på TV 2 Sumo

Del nyheten

Strømmetjenesten TV 2 Sumo har sikret seg en håndfull nye serier for vinteren. 

De tre seriene Snatch og The Wrong Girl kommer på tjenesten, i tillegg er dato for allerede Sumo-aktuelle The Good Doctor nå klar. Under kan du lese beskrivelser og se trailere.

 


Snatch kommer 1. desember

«En gruppe aspirerende småsvindlere snubler over en gyllen mulighet og slenges hodestups inn i en kriminell undergrunn.»

TV-serie er basert på filmen med samme navn. I filmversjonen fra 2000 hadde Brad Pitt, Benicio del Toro og Jason Statham blant annet fremtredende roller. I serien er det Luke Pasqualino, Rupert Grint, Lucien Laviscount og Phoebe Dynevor som innehar hovedrollene.

Det er Crackle som står bak Snatch, hvor den ble sendt fra 16. mars 2017 til blandet mottagelse fra kritikerne. Serien er fornyet for sesong 2.

Rupert Grint er også sjefprodusent for serien. Han er nok for folk flest mest kjent for rollen som Ron Weasley i Harry Potter-filmene.


The Wrong Girl kommer 1. desember

https://www.youtube.com/watch?v=RdxBig7yRMM

«Denne serien er basert på Zoë Foster Blakes bestselgende roman «The Wrong Girl». Vi møter produsenten Lily som jobber med morgen-TV og som dras mellom mange forskjellige menn.»

The Wrong Girl er en Australsk dramaserie basert på boken ved samme navn. Den hadde premiere på Network Ten 28. september 2016 og fikk ganske så god omtale. Sesong 2 ble sendt på samme kanal i august 2017. Begge sesongene kommer samme dag på TV 2 Sumo.

Serien har Jessica Marais, Ian Meadows og Rob Collins i fremtredende roller.


The Good Doctor kommer 2. januar på TV 2

The Good Doctor er sykehusdrama utviklet av David Shore. Den er basert på en serie fra Sør-Korea.

Hovedrollen innehas av Freddie Highmore, som spiller den unge kirurgen Shaun Murphy. Shaun lider av autisme.

Første episode ble sendt i USA 25. september 2017 til middelmådig kritikk fra anmeldere. Serien er på TV 2 Sumo, men kommer på TV 2 på nyåret

Du kan sjekke PremierekalenderenTV 2-kalenderen og TV 2 Sumo-kalenderen for oversikt over hva som kommer. 

* Artikkelen er endret da det opprinnelig stod at The Good Doctor var på vei til TV 2 Sumo. Der er den allerede, den nye datoen er for TV 2. 

Annonse
X
X
X