24 Spinoff, 24 logo

Etter at 24: Legacy ble kansellert etter kun én sesong i sommer, meldes det nå at FOX har startet utviklingen av en ny 24 spinoff.

Spinoffen det nå meldes om er en juridisk dramaserie med en kvinnelig hovedkarakter, sier Deadline.

Detaljene er knappe, men det nevnes at serien fokuserer på en kvinnelig aktor som avdekker en juridisk konspirasjon og må jobbe mot klokken for å redde en dømt morder på dødscelle. Det var hun som fikk ham dømt, før hun innså han kan være uskyldig.

Nyheten kom etter at FOX i sommer snakket om å mulig ta en vri på 24-universet framover, ved å følge en mer antologi lignende retning i universet, samt introdusere nye sider av universet og karakterer hver sesong.

Serien vil være den tredje serien utenfor originalserien av 24, som sendte sin siste episode i 2010. Serien returnerte så fire år etter med miniserien 24: Live Another Day (enkelte steder kreditert som sesong 9 av 24) med Keifer Sutherland tilbake i hovedrollen som Jack Bauer. 24: Legacy som ble sendt tidligere i år og kansellert i sommer, var satt rundt organisasjonen CTU som har vært sentral i alle sesongene av 24, men hadde nye karakterer og ble ledet av Corey Hawkings (The Walking Dead, Straight Outta Compton).

Annonse

Det ble bare en sesong av 24: Legacy med Corey Hawkins i hovedrollen. Foto: FOX
Det ble bare en sesong av 24: Legacy med Corey Hawkins i hovedrollen. Foto: FOX

Det nye prosjektet i utvikling kommer fra Jeremy Doner (The Killing), som skriver manus og produserer serien sammen med 24-produsentene Howard Gordon og Brian Grazer. Dette blir potensielt seriens første 24 spinoff hvor pilotepisoden ikke vil bli skrevet av noen som var involvert i den originale serien.

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer