Disney-selskapet girer opp med ny strømmetjeneste, og blir også deleier i strømmeselskapet Hulu.
Annonse

Nye Marvel og Star Wars-serier er på vei til Disneys strømmetjeneste, i tillegg er en ny filmtrilogi, satt til Star Wars-universet, planlagt.

Disney-sjefen Bob Iger avslørte torsdag at en flere nye serier utvikles for Disney’s nye strømmetjeneste. Seriene er ventet å ankomme i 2019, melder Variety.

Blant de største dramaseriene som kommer får vi den første Star Wars-serien og en ny Marvel-serie. Det ble også annonsert at det jobbes med TV-utgaver av Pixars Monsters Inc. og High School Musical. Flere detaljer rundt de seriene er enda ikke kjent.

En Marvel-serie på Disney’s egen strømmetjeneste kan bety at serien blir enda mer tilknyttet Marvel-filmene enn hva TV-seriene til ABC, Netflix og den kommende Hulu-serien Marvel’s Runaways er. Siden strømmetjenesten er planlagt å være for hele familien, er det å forvente at Disney sikter seg inn på innhold mer i ånden til Marvel-filmene.

En stor mulighet kan være She-Hulk, som handler om advokaten Jennifer Walters. I tegneseriene er dette Bruce Banner (Mark Ruffalo) sin kusine. Jennifer ender opp med å ha en mildere og mer permanent utgave av Hulk-tilstanden til hennes fetter, etter at hun blir utsatt for en ulykke og blir gitt blodoverføring fra fetteren. Hvorvidt dette blir prosjektet får vi vente å se, men det kan passe for Disney sin nye strømmetjeneste.

Annonse

Kan vi få en egen TV-serie rundt Jennifer Walters, bedre kjent som She-Hulk? Foto: Marvel

Annonseringen fra Iger kom etter at Wall Street Journal rapportere at Disney ikke skal lage nye Marvel-serier til Netflix, selv om det forventes at de pågående seriene, inkludert kommende Marvel’s The Punisher, vil forsette med ytterligere sesonger hvis Netflix ønsker dette.

Breaking Bad-regissør står for ny Star Wars film-trilogi

Samtidig med TV-seriene til Disney, annonserte Iger også at Breaking Bad-regissøren Rian Johnson vil stå bak en ny film-trilogi i Star Wars-universet, i samarbeid med hans tidligere samarbeidspartner Ram Bergman.

Den nye trilogien vil være en helt ny historie, med nye originale karakterer, satt til en annen galakse i Star Wars-universet, hvor loren ikke har vært utforsket tidligere, ifølge den offisielle Star Wars-siden.

Carrie Fisher, Rian Johnson, Mark Hamill og Kathleen Kennedy under innspillingen av Star Wars: The Last Jedi. Foto: StarWars.com/Disney

Johnson, som har regissert og skrevet filmer som Looper, The Brothers Bloom og Brick, regisserte og skrev kommende Star Wars: The Last Jedi som har premiere i desember.

Johnson ble ikke valgt til å regissere Star Wars: Episode IX etter at regissør Colin Trevorrow hoppet av prosjektet i september. Istedenfor var det J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) som tok over regien og vil skrive filmen sammen med Chris Terrio (Batman v Superman: Dawn of Justice, Argo).

Star Wars: The Last Jedi har premiere 13. desember på kino her hjemme. Du kan se den seneste traileren nedenfor.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer