Nye Marvel og Star Wars-serier er på vei til Disneys strømmetjeneste, i tillegg er en ny filmtrilogi, satt til Star Wars-universet, planlagt.

Disney-sjefen Bob Iger avslørte torsdag at en flere nye serier utvikles for Disney’s nye strømmetjeneste. Seriene er ventet å ankomme i 2019, melder Variety.

Blant de største dramaseriene som kommer får vi den første Star Wars-serien og en ny Marvel-serie. Det ble også annonsert at det jobbes med TV-utgaver av Pixars Monsters Inc. og High School Musical. Flere detaljer rundt de seriene er enda ikke kjent.

En Marvel-serie på Disney’s egen strømmetjeneste kan bety at serien blir enda mer tilknyttet Marvel-filmene enn hva TV-seriene til ABC, Netflix og den kommende Hulu-serien Marvel’s Runaways er. Siden strømmetjenesten er planlagt å være for hele familien, er det å forvente at Disney sikter seg inn på innhold mer i ånden til Marvel-filmene.

En stor mulighet kan være She-Hulk, som handler om advokaten Jennifer Walters. I tegneseriene er dette Bruce Banner (Mark Ruffalo) sin kusine. Jennifer ender opp med å ha en mildere og mer permanent utgave av Hulk-tilstanden til hennes fetter, etter at hun blir utsatt for en ulykke og blir gitt blodoverføring fra fetteren. Hvorvidt dette blir prosjektet får vi vente å se, men det kan passe for Disney sin nye strømmetjeneste.

Kan vi få en egen TV-serie rundt Jennifer Walters, bedre kjent som She-Hulk? Foto: Marvel

Annonseringen fra Iger kom etter at Wall Street Journal rapportere at Disney ikke skal lage nye Marvel-serier til Netflix, selv om det forventes at de pågående seriene, inkludert kommende Marvel’s The Punisher, vil forsette med ytterligere sesonger hvis Netflix ønsker dette.

Breaking Bad-regissør står for ny Star Wars film-trilogi

Samtidig med TV-seriene til Disney, annonserte Iger også at Breaking Bad-regissøren Rian Johnson vil stå bak en ny film-trilogi i Star Wars-universet, i samarbeid med hans tidligere samarbeidspartner Ram Bergman.

Den nye trilogien vil være en helt ny historie, med nye originale karakterer, satt til en annen galakse i Star Wars-universet, hvor loren ikke har vært utforsket tidligere, ifølge den offisielle Star Wars-siden.

Carrie Fisher, Rian Johnson, Mark Hamill og Kathleen Kennedy under innspillingen av Star Wars: The Last Jedi. Foto: StarWars.com/Disney

Johnson, som har regissert og skrevet filmer som Looper, The Brothers Bloom og Brick, regisserte og skrev kommende Star Wars: The Last Jedi som har premiere i desember.

Johnson ble ikke valgt til å regissere Star Wars: Episode IX etter at regissør Colin Trevorrow hoppet av prosjektet i september. Istedenfor var det J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) som tok over regien og vil skrive filmen sammen med Chris Terrio (Batman v Superman: Dawn of Justice, Argo).

Star Wars: The Last Jedi har premiere 13. desember på kino her hjemme. Du kan se den seneste traileren nedenfor.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here