Carmen Ejogo vs Mahershala Ali i sesong 3 av True Detective

Del nyheten

Carmen Ejogo skal spille mot Oscar-vinner Mahershala Ali i sesong 3 av True Detective på HBO.

Det er litt over 2 måneder siden HBO gav grønt lys for en tredje sesong av True Detective. Nå har vi endelig fått et navn på hvem som skal spille mot Oscar-vinner Mahershala Ali (Moonlight, Marvel’s Luke Cage). Carmen Ejogo er nå klar for rollen, røper Deadline.

Sesong 3 av True Detective finner sted i Ozark-området, som er et område sentralt i USA, bestående av Arkansas, Missouri og Oklahoma.

Handlingen vil være rundt en makaber sak i hjerte av Ozarks og et mysterium som blir dypere og dypere igjennom tiår, spilt ut i serien over tre forskjellige tidsperioder.

Fra tidligere er det kjent at Ali vil spille etterforsker Wayne Hays. Ejogo vil spille Amelia Reardon, en lærer i Arkansas med tilknytning til to barn som ble borte på 80-tallet.

Mahershala Ali vant Oscar for beste birolle i filmen Moonlight. (Foto: Selmer Media)

Ejogo er kjent for filmer som It Comes at Night, Alien: Covenant, The Purge: Anarchy, Selma og Fantastic Beasts and Where to Find Them de siste par årene. For øyeblikket er skuespilleren å se i en av hovedrollene i denne sesongen av The Girlfriend Experenice på C More.

Sesong 3 er skrevet av serieskaper Nic Pizzolatto, med unntak av episode 4, som Pizzolatto skrev i samarbeid med Deadwood og NYPD Blue-skaper David Milch. Pizzolatto vil også gjøre sin debut som regissør i sesongen, som hovedsakelig vil bli regissert av Green Room-regissøren Jeremy Saulnier.

Ingenting er foreløpig nevnt om når vi vil få se sesong 3 av True Detective, men castingen av Ejogo kan tyde på at innspillingen er underveis. Noe som igjen kan bety en mulig premiere i slutten av 2018.

Annonse