Blindspot kommer tilbake mandag 27. november

Annonse

Blindspot sesong 3 kommer 27. november på TV 2 Sumo. Uken etter starter den på TV 2. 

TV 2 har kortet ned ventetiden for Blindspot-fans. 27. november er serien tilbake på TV 2 Sumo, en måned etter sesongpremièren i USA. Sesongen sendes på TV 2 mandag 4. desember.

Blindspot ble raskt en populær serie da den debuterte i 2015. Seertallene var skyhøye og fremtiden så lovende ut for Jaimie Alexander-serien, som omhandler funnet av en kvinne dekket i tatoveringer. Rammet av hukommelsestap forsøker hun å finne ut hvem hun er.

 

Solid tidshopp

Tross den solide starten fikk serien etter hvert utfordringer med å holde på seerne, noe som gjorde det usikkert om serien ville ha noen fremtid. Men både sesong 2 og 3 ble bestilt.

I Norge er serien blitt et populært innslag på TV 2, med utvidet tilhengerskare siden også Viaplay sender serien. Der dukker sesonger som regel opp et års tid etter.

Fornyingen forhindret seriens stjerne fra å gjenta rollen som Sif i høstens storfilm Thor: Ragnarok fordi innspillingdatoene kolliderte.

Handlingen i sesong 3 er satt til 18 måneder frem i tid. Nykommere er Steve Kazee som en mystisk person, mens Anthony Lemke dukker opp som en potensiell antagonist. Tori Anderson er en annen nykommer, hun spiller forretningskvinnen Blake. .

 

Sendes også på TV 2 

Det er TV 2 som har rettighetene til å sende de ferske episodene, noe som tidligere har vært litt frustrerende da det gjerne går måneder før episodene dukker opp. Nå er ventetiden kortet ned til en måned.

Den er også satt opp på TV 2. Det har vært usikkerhet rundt seriens fremtid på kanalen, etter at den forsvant fra sendeskjemaet midt i sesong 2 – for å så dukke opp de sene nattestimer. Den gikk som normalt på TV 2 Sumo. Her på Serienytt bli vi nedlesset i spørsmål om hva som hadde skjedd, det manglet dermed ikke på engasjement blant fansen.

Om det var grunnet lave seertall, behovet for å øke den norske andelen innhold etter refs fra Medietilsynet eller et grep for å få flere kunder til strømmetjenesten TV 2 Sumo er uvisst.

Sendetidspunkt 23:40 indikerer at dette ikke lenger er et større trekkplaster på lineær-TV. Sesong 3 hadde vesentlig færre seere i USA-premieren, hvor den nå er flyttet til ny sendedag.

https://www.youtube.com/watch?v=kAug3_8hY-k

Du kan sjekke Premierekalenderen, TV 2-kalenderen og TV 2 Sumo-kalenderen for oversikt over hva som kommer. 

5 KOMMENTARER

  1. Når kommer blindspot tilbake på tv2 i dag 26-2 er den borte fra programmet hadde hvert fint om det sto litt når den kom til bake vist den kommer til bake Jeg har ikke tenkt og betale for sumo så da får jeg håpe det blir noen fine serier på andre kanaler for det er ikke som det var på tv2.

  2. Håper dere sender hele sesong 3 fra blindspot, ser den er ikke på programmet i dag 26.02. Håper inderlig dere ikke bare avslutter og ikke bryr dere om seerene. Ingen opplysninger ingenting. Forferdelig dårlig gjort, sitter her og ble sååå skuffet når jeg så at det ikke var i dag.

  3. Håper dere sender hele sesong 3 fra blindspot. Håper inderlig dere ikke bare avslutter og ikke bryr dere om seerne. Ingen opplysninger, ingenting. Veldig arrogant gjort, utrolig skuffet over dere.
    Det finnes nok av andre tv kanaler å se på så om dere ikke er interessert i seerne deres så er det bare å fortsette sånn ☹️
    Svar

  4. Jeg sendte mail og etterlyste Blindspot til tv2. Svaret jeg fikk er at Blindspot har sendepause i USA, og at serien er tilbake på Tv2 19. mars.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X