Ray Donovan

Det amerikanske nettverket Showtime satser på mer av Ray Donovan. Sesong 6 er bekreftet – men med en vesentlig endring. 

Historien om den plagede «fikseren» Ray Donovan er ikke over enda. Ray Donovan har vært en suksess i fem år for Showtime med solide seertall og prisdryss, spesielt for seriens skuespillere. I Norge har HBO Nordic vist serien som ferskvare.

Flytter til ny by

Den 12 episoder lange nye sesongen vil gjøre en vesentlig endring: Handlingen flyttes fra Los Angeles til New York.

Jon Voight og Liev Schreiber har begge blitt nominert til Emmy for sitt arbeid i serien. Foto: Shwotime

Fornyingen av serien fortsetter dermed, etter at det denne sesongen kom større endringer i livet til Ray, som i praksis ble revet fra hverandre.

– Rays karriere har endret seg og han ser etter et sted å gjenoppbygge livet sitt. Ray trodde han reiste til New York for å hjelpe datteren. Han kommer til å finne ut at han er der for å hjelpe seg selv, uttalte sjefprodusent David Hollander til TVLine.

Annonse

Showtime med velkjent line-up

Ray Donovan har i år hatt litt færre amerikanske seere enn tidligere sesonger på lineær-fjernsyn, men fallet er ikke uvanlig i en tid hvor opptak og strømming nå står for en stadig større del av seertallene.

Fornyelsen av Ray Donovan betyr at de fortsetter med siste års serier, som inkluderer Homeland, The Affair, Billions og Shameless. Sommerens nye drama I’m Dying Up Here er også fornyet.

Im Dying Up Here
Im Dying Up Here ble fornyet tidligere i år. Foto: HBO Nordic

For Twin Peaks er fremtiden uviss, tidligere uttalelser fra Showtime er at det blir mer om skaper David Lynch ønsker det. Han har selv uttalt at det ikke har vært noen samtaler om veien videre og at en eventuell fjerde sesong først vil skje tidligst 2021 – om det i det hele tatt blir mer.

I tillegg har Showtime nye serier på vei, The Chi kommer i januar og seriene Purity, Guantanamo, SMILF og Kidding er ventet å ankomme i 2018 eller 2019.

Innspillingen av Ray Donovan sesong 6 starter på nyåret og er ventet å ha premiere enten sommeren eller høsten 2018.

Du kan bruke seriesøket vårt for å sjekke status til dine favorittserier.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer