Dramaserie med Robert De Niro og Julianne Moore skrinlagt hos Amazon

Harvey Weinstein-skandaler gjør at Amazon skrinlegger en planlagt serie fra David O. Russel. Oscar-vinnerne Robert De Niro og Julianne Moore var tiltenkt hovedrollene.

Nå har det blitt kjent at Amazon Studios ikke ønsker å satse videre på en av de to seriene fra The Weinstein Company, i kjølevannet av beskyldningene mot Harvey Weinstein om seksuell trakassering og overgrep.

Annonse

Prosjektet som skrinlegges er serien til David O. Russell, med Robert De Niro og Julianne Moore i hovedrollene.

Dramaserien, som var ryktet å handle om amerikansk mafia, ville blitt Russell sin første TV-serie, etter å ha skrevet og regissert filmer som American Hustle, Joy, The Fighter og Silver Linings Playbook.

Prosjektet var plukket opp for to sesonger, med en prisramme på totalt 160 millioner dollar. 

Den andre serien The Weinstein Company produserer for Amazon fortsetter produksjonen. Serien har tittelen The Romanoffs, fra Mad Men-skaper Matthew Weiner, og har vært i utvikling lengre enn Russell-serien. Den vil fra nå av bli produsert uten The Weinstein Company, og har så langt kun vært betalt av Amazon selv. 

Til tross for at The Weinstein Company hovedsakelig har produsert filmer, har produksjonselskapet vært involvert i en rekke TV-serier igjennom Weinstein TV. Fra reality-programmet Project Runaway til dramaserier som Marco Polo, Six og Peaky Blinders. På vei i 2018 er også miniserien Waco og dramaserien Yellowstone, sistnevnte som blir den første ordinære TV-serien med Kevin Costner i hovedrollen. 

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter