Annonse

Første traileren av Western-miniserien Godless har ankommet. Serien kommer i november.

Hva om en mineulykke ender opp med å drepe nesten hver eneste mann i en liten by i ville vesten, og kvinnene må passe på seg selv? Det er en av hendelsene som står sentralt i den kommende miniserien til Netflix, som vi også får servert i den første ordinære traileren til serien.

https://www.youtube.com/watch?v=mMUiRYoc76A

I november slippes miniserien på 7 episoder på Netflix. Regissør er ingen ringere enn Steven Soderbergh (The Knick, Oceans Eleven) og Scott Frank (Logan, Get Shorty).

Jack O’Connell, Michelle Dockery (Downton Abbey) og Jeff Daniels har hovedrollene i miniserien.

Annonse

Westerndramaet handler om Frank Griffin (Daniels), en truende forbryter som terroriserer vesten mens han jakter på Roy Goode (O’Connell), hans tidligere lærling som nå er blitt en dødelig fiende. Mens Roy gjemmer seg på Alice Fletcher (Michelle Dockery, Downton Abbey) sin ranch, leter Frank etter ham i den rolige byen La Belle i New Mexico. En by som av mystiske grunner er sammensatt av kvinner.

Med i serien er også Scoot McNairy (Halt And Catch Fire), Thomas Brodie-Sangster (Game of Thrones), Sam Waterston (The Newsroom), Kim Coates (Sons of Anarchy), Emmy-vinner Merritt Wever (The Walking Dead, Nurse Jackie), Erik LaRay Harvey (Marvel’s Luke Cage) og Jeremy Bobb (The Knick).

Nedenfor kan du se teaseren som også nylig ble sluppet.

Godless slippes onsdag 22. november på Netflix.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer