Ny trailer for Marvel’s The Punisher

Del nyheten

Netflix har endelig annonsert premieredatoen til Marvel’s The Punisher. Med nyheten kommer en ny trailer for serien.

Det har vært mye snakk om at premieren til Marvel’s The Punisher ville blitt utsatt grunnet Las Vegas-massakren for noen uker siden i USA. Men uansett har Netflix nå annonsert at serien får premiere i november, og sluppet en ny trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=OMW_dPtm7Bo

Etter å ha hevnet seg på de ansvarlige for dødsfallet til hans kone og barn, avslører Frank Castle (Jon Bernthal) en konspirasjon som stikker langt dypere enn New Yorks kriminelle underverden. I byens gater er han kjent som «The Punisher».

Rollebesetningen består også av Ebon Moss-Bachrach (Girls), Deborah Ann Woll (Marvel’s Daredevil), Ben Barnes (Westworld), Amber Rose Revah (Emerald City), Michael Nathanson (The Knick), Jaime Ray Newman (Bates Motel), Jason R Moore (A Lonely Place for Dying), Daniel Webber (11.22.63) og Paul Schulze (24).

Serien er utviklet, skrevet og produsert av showrunner Steve Lightfoot (Hannibal). Jim Chory og Jeph Loeb er også produsenter. Marvel’s The Punisher er produsert av Marvel Television i samarbeid med ABC Studios for Netflix.

Sesong 1 av Marvel’s The Punisher som består av 13 episoder slippes i sin helhet 17. november på Netflix.

Annonse